Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 сiчня 2020, 00:55
32915
31

У Австрії клас гравців вище! Що думають в Австрії про збірну України

22 червня команда Франка Фоди зустрінеться зі збірною Андрія Шевченка

| Оновлено 14 сiчня 2020, 00:55
32915
31
У Австрії клас гравців вище! Що думають в Австрії про збірну України
УАФ. збірна України
Австрійський футбольний союз опублікував статтю про збірну України, з якою австрійцям доведеться зустрітися на Євро-2020. Пропонуємо переклад ключових моментів цікавої публікації.
 
Україна спирається на великий досвід і гравців з двох найуспішніших клубів країни. Хоча гучні імена в складі відсутні, українці вийшли у фінальний раунд без поразок.
 
Рік Євро-2020 розпочався, підготовка до фінального раунду набирає швидкість. Приводів достатньо, щоб поглянути на суперників у попередньому раунді для збірної Австрії. В кінці групового етапу збірній доведеться мати справу з Україною, яка справила сенсацію сильною кваліфікацією. Після того, як Україна була визначена як суперник Австрії, навряд чи який-небудь австрійський фанат дійсно знав, як впоратися з цим викликом.
 
22 червня команда Франка Фоди зустрінеться з українцями. Саме тоді стане ясно, до якої категорії потрапляє останній противник групового етапу. Ніхто не буде недооцінювати Україну, тому що вона пройшла непереможною через кваліфікацію, і це в групі з діючими чемпіонами, Португалією.
 
Вперше Україні вдалося безпосередньо пройти відбір на чемпіонат Європи. Вони були організаторами Євро в 2012 році, а через 4 роки пройшли плей-оф, обігравши словенців. Найбільша зірка українців – їхній тренер. Андрій Шевченко виграв Лігу чемпіонів з «Міланом» в 2003 році і був визнаний кращим гравцем світу в 2004 році.
 
Не дивно, що в складі збірної домінують гравці двох найуспішніших клубів країни: донецького «Шахтаря» і київського «Динамо». В даний час найвідомішим гравцем в Україні, безсумнівно, є Олександр Зінченко, який виступає за чемпіона Англії, «Манчестер Сіті», але не має там постійного місця в складі.
 
Андрій Ярмоленко, колишній товариш по команді Марко Арнаутовича у «Вест Хемі», є основним гравцем і кращим футболістом в команді Шевченко. Після затяжної травми він повільно повертається у відмінну форму, але не завжди знаходиться в складі «Вест Хема».
 
Також у Євгена Коноплянки нелегкий час. Після розчаровуючого перебування за кордоном, в «Севільї» і «Шальке», 30-річний футболіст повернувся в свою країну у вересні і регулярно грає в «Шахтарі».
 
Незважаючи на те, що сила України традиційно полягає в її компактному і міцному стилі гри, захист не завжди є безпомилковим. І ще тому, що у воротах 35-річний Андрій Пятов, який завжди може допустити велику помилку.
 
Віктор Циганков сподівається на майбутнє. 22-річний вінгер активний в київському «Динамо» і після Зінченка (30 млн) займає друге місце за ринковою вартістю серед українців (з 20 мільйонами). У нього є проблема: у збірній у нього велика конкуренція з топовим Ярмоленком на його традиційній позиції на правому фланзі.
 
«Ми проаналізуємо Україну в найближчому майбутньому», – говорить наставник збірної Австрії Франко Фода, який добре знає свої завдання. На перший погляд, футболісти Австрії мають більш високий індивідуальний клас, але українці показали в кваліфікації, що вони можуть випередити будь-якого суперника.
 
Товариський матч 2012 року. Австрія – Україна – 3:2.
 

Оцініть матеріал
(136)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Ад
у сербов класс некоторых игроков,играющих в сильнейших лигах мира, тоже был выше ,но наши их разгромили
Игорь Нестеренко
Если австрийцы реально считают себя выше классом, скорее всего первыми поедут домой! Это плюс для Украины
AЛВ
Якщо збірна України по-справжньому налаштується на перемоги,то можуть вийти в 1/8 ЧЄ-2020.!!!
digsum
Сборная - это не клуб, где все связи и тактика отыгрываются до мелочей. Командная скорость гораздо ниже, примерно как в клубном футболе нулевых. На морально-волевых и при удачной установке на игру можно обыгрывать в принципе любую сборную.
Mac_Gyver
Пусть думают себе что угодно.
pl2012ua
гра все покаже
Kherson384
Статья, чисто бальзам для австрийцев.
Юрий Карпенко
Класс команды и структура игры построенная Шевой выше у нас
Ace Ventura
Уже финальный путь и осталось немного, чтобы стать чемпионами! Сборная может выйти с группы и потом финальные игры и Сборная Украины может выиграть этот турнир! Это может сделать большой праздник в истории для нашей сборной и нашей страны!
Ace Ventura
Сборная Украина может победить любую сборную мира и даже чемпионов! Наша сборная это не игроки по отдельности, а это команда и одна из лучших в мире! Как говорил Лобановский - мне не нужны в команде звезды, мне нужна команда звезда! И вот сейчас у Шевы получилось создать команду звезду! Они играют и понимают друг-друга, как один организм! Поэтому уверен, что сборная Украины может победить в этой группе!
TimurKhAI
Думал, это по мотивам вчерашнего гандбола статья – ещё удивился, что так много просмотров и комментов
Mykola_nik
Якщо тренер поставить не костоломів а тих що грають в футбол то буде норм
Robert Monroe
В целом всё адекватно. И состав у австрийцев объективно сильнее нашего на данный момент.
Дима Семещенко
Минусуйте, кто поспорит со мной хотя бы на сотку что наши Австрию или обыграют или ничья? Если поиграю передам 100%
Дима Семещенко
Я надеюсь посмотреть на лицо этого вылупка, когда наши пенсионеры будут драть его пинсионера Арнаутовича. Дай бог конечно, верим!
Miroslav1981
Уже и не помню когда сборная Австрии, что-то показывала на международной арене, так команда уровня Швейцарии, Словении.
dar veter
С австрийским гандболом наши нубы сайтовские уже познакомились. Через 5 месяцев узнают и про футболистов. Все знают что значит само название Австрия? Ну погуглят, не маленькие. Те же немцы, только вид сбоку Ну и язык у них не австрийский конечно. А как у соседей - немецкий. И он официальный. Австрийский же диалект им же и остаётся.
rugby1970
Если в сборной останутся Пятов, Коноплянко, Степаненко и Ярмоленко - Австрия разорвет эту клоунаду!