Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 сiчня 2020, 13:21
2777
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Своїм фізичним станом задоволений»

Український біатлоніст – про 15 місце в мас-старті

| Оновлено 13 сiчня 2020, 13:21
2777
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Своїм фізичним станом задоволений»
Український біатлон. Дмитро Підручний
Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 15 місце в мас-старті на четвертому етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі.
 
– Навіть після двотижневої перерви немає відчуття, що сезон тільки починається. Вже відчувається, що сезон на повну йде і ця перерва ніяк не вплинула на мене.
 
– У яких кондиціях ти знаходишся зараз? Стан краще, ніж був у кінці минулого етапу?
– Порівнювати важко, але, загалом, своїм фізичним станом задоволений і, чесно, думав, що сьогодні буде важче бігтися. Тому що вдома немає можливості нормально потренуватися на лижах: сніг був, але небагато. Також тиждень не стріляв, не тримав гвинтівку в руках. І через цю перерву переживав, що буде стрілятись важче. У принципі, стрілялося нормально, все, як завжди. Ці чотири промахи – це суто через те, що погода була важка. Як бачимо, всі мазали. Ніхто «в нуль» не відстрілявся; хтось – більше, хтось – менше. Намагався стріляти в своєму ритмі. Більше за це переживав. Але станом на сьогоднішній день я задоволений.
 
– Після попередніх гонок хлопці скаржилися, що траса дуже погана. Сьогодні погодні умови дещо змінилися. Як тобі здалося?
– Не скажу, що траса така вже жахлива. Але є місця, де каміння, брудна траса. Та я думав, що буде гірше. Не знаю, як було на спринті, а хлопці казали, що було набагато гірше, ніж зараз. Нині трішки підморозило й траса стала жорсткішою. Загалом, траса більш-менш нормальна. Звичайно, далека від ідеальної, але змагатися на ній можна. Ситуація не якась катастрофічна.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.