Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
2954
0

Кайса МАКАРЯЙНЕН: «В таких погодних умовах без везіння не обійтися»

Фінська біатлоністка – про першу перемогу в сезоні

Кайса МАКАРЯЙНЕН: «В таких погодних умовах без везіння не обійтися»
Twitter. Кайса Макаряйнен
37-річна біатлоністка збірної Фінляндії Кайса Макаряйнен прокоментувала перемогу в мас-старті на четвертому етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі.
 
«Сьогодні були дуже важкі погодні умови, не думала, що зможу так відстріляти... (посміхається). Я була терплячою, на стійку витратила багато часу, може, навіть занадто багато. Але сьогодні це спрацювало!
 
Так, звичайно в Контіолахті теж вітряно, але ніщо не зрівняється з Оберхофом (сміється)! Це дуже особливе місце - тут я багато мажу, але мені подобається підхід до вогневого - довга рівнина, на якій можна вирівняти пульс, схожа на трасу в Контіолахті, де я багато тренувалася. Може, це допомогло мені.
 
Звичайно, перемоги на Кубку світу допомагають на шляху до Чемпіонату світу. Але кожен етап - різний, стадіон в Антхольці розташований на висоті, і я була там в різдвяні канікули, тренувалася. Чудово провела цей час, а потім приїхала сюди, в Оберхоф, де погода радує зовсім не так (сміється). Тіріл мене розуміє!
 
Не впевнена, що чиста стрільба на останньому вогневому - результат досвіду. Я просто очікувала і, звичайно, мені пощастило. В таких погодних умовах без везіння не обійтися», - сказала Макаряйнен.
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.