Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 сiчня 2020, 03:52
24246
15

Аталанта зуміла відігратися в матчі з Інтером завдяки Малиновському

Руслан взяв участь в гольовий атаці, а також заробив пенальті в кінці зустрічі

| Оновлено 12 сiчня 2020, 03:52
24246
15
Аталанта зуміла відігратися в матчі з Інтером завдяки Малиновському
twitter.com/Inter
Італійська Серія А в звітний футбольний вік-енд виявилася вкрай багатою на поєдинки з високим статусом залучення аудиторії. Допоки на полі римського «Стадіо Олімпіко» велися останні приготування до протистояння «Роми» і туринського «Ювентуса», інший з найбільш ймовірних фаворитів у боротьбі за чемпіонський титул приймав на своєму полі одного з міжнародних борців від Італії в цьому сезоні – «Аталанту» з Бергамо.
 
Кривдник донецького «Шахтаря» на груповій стадії Ліги чемпіонів УЄФА випав з числа прямих претендентів на першу сходинку після невдалої серії, яка передувала фатальній для українського футболу зустрічі на ОСК «Металіст» у Харкові. Однак команда Джан П'єро Гасперіні почала знову набирати кондиції, і до місця на стадії 1/8 фіналу головного європейського клубного змагання, додала поліпшення позицій на внутрішній арені. У можливої ​​майбутньої невдачі «вовків» у матчі проти «зебр» «Аталанта» бачила також і власну вигоду – аж надто вразливою була четверта строчка колектива Паулу Фонсеки.
 
Але, для початку, бергамаскам необхідно було здолати підопічних Антоніо Конте, проти чого відкрито виступив «Інтер» вже на самому початку зустрічі. Удар Лукаку з правої половини штрафного вже на тридцятій секунді струсонув праву штангу воріт Голліні. Не встигла команда Гасперіні прийти до тями, як все той же Ромелу швидко зорієнтувався у чужих володіннях під час верхової передачі, й проштовхнув м'яча на хід Мартінесу. Лаутаро знущально прокинув собі п'ятою на хід, минаючи Толоя, після чого не став церемонитися з силою удару низом в дальній кут.
 
«Інтер» повів у рахунку відносно «малою кров'ю», і досить довго у гостей не було банальної винахідливості щось придумати. А що роблять темпераментні італійці, коли у них щось не вдається довести навіть до стану «готове наполовину»? Вірно, починають рубати всіх і вся. Ось і була неабияк підфарбована кінцівка першого тайму жовтим кольором за підсумком грубощів футболістів «Богеми». Дісталося й Конте, якому просто стало шкода своїх підопічних.
 
Тим часом, з огляду зовсім пропав цікавий епізод у володіннях «змій», який цілком тягнув на призначення пенальті. Лаутаро Мартінес так відчайдушно намагався перешкодити Рафаелю Толою добити м'яч, що відскочив від Хандановича, після удару головою від того-таки захисника, що вирішив йти на крайні заходи. Уже завалившись на газон, Мартінес схопив за ноги суперника. І тут вже всі питання до арбітра – як VAR міг не звернути увагу на цей епізод?
 
У «Аталанти» не спостерігалося злагодженої гри в центрі поля аж до виходу Руслана Малиновського на заміну. Так, українець знову залишився на лавці запасних з перших хвилин, проте ситуація на полі за ходом поєдинку загнала початкову установку Гасперіні в безвихідне становище. І тільки лише з виходом Малиновського у бергамасків почало налагоджуватися володіння в атаці. Перше дотик м'яча з боку Руслана, взагалі, обіцяв стати гольовим – після удару з-за меж штрафного м'яч з усієї сили врізався в ліву штангу практично в районі хрестовини.
 
Були й огріхи в діях українського півзахисника. Одного разу, Гасперіні навіть готовий був вискочити за межі технічної зони, коли Малиновський невдало виконав поперечний перевід. Тренера зрозуміти можна – час уже починав підтискати. Розуміли це і гравці «Аталанти». Невелика паніка у штрафному «Інтера», під час якої Малиновському з боротьби проти Годіна вдалося перевести м'яча у напрямку лівого кута воротарського, де першим на ударі виявився Госенс, зробила рахунок нічийним. Робін проштовхнув м'яча у дальній кут повз Хандановича.
 
«Змії» стрепенулися, проте хвилю атак «Аталанти» вже було не зупинити. Малиновський мчить через центральну зону до чужого штрафного з метою прийняти на груди передачу з лівого флангу, і його тут же грубо зустрічає молодий Бастоні. Пенальті! У м'яча Луїс Муріель, смиренний розбіг, удар в лівий нижній кут. І рівно туди ж відправляється в стрибку Ханданович! Майстер! Ось так і врятував від поразки голкіпер «Інтера» свою команду в грі, у якій колектив Конте вів практично з самого початку.
 
У наступному турі міланський «Інтер» на виїзді зустрітися з «Лечче», «Аталанта» в рідних стінах прийме СПАЛ.

Італійська Серія А19-й тур.

Інтер – Аталанта – 1:1

 Мартінес, 4 – Госенс, 75

На 88-й хвилині Луїс Муріель (Аталанта) не забив пенальті (воротар).

 Сенсі, 65, Годін, 83  – Хатебур, 8, де Роон, 24, Паломино, 42, Малиновський, 89

Інтер: Хандановіч – Бастоні, де Врей, Годін – Бірагі, Сенсі (Борха Валеро, 71), Брозовіч, Гальярдіні, Кандрева – Мартінес (Політано, 80), Лукаку.

Аталанта: Голліні – Джимсіті, Паломіно, Толой – Госенс (Кастань, 90+1), Пашаліч (Муріель, 70), де Роон, Хатебур – Гомес, Ілічіч – Сапата (Малиновський, 53).

Арбітр: Джанлука Роккі (Флоренція, Італія)

Стадіон: «Джузеппе Меацца» (Мілан, Італія)

Удари (у площину): 8 (5) – 12 (7)
Кутові: 0 – 4
Оффсайди: 2 – 3.

ІНТЕР-АТАЛАНТА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 21°C
 

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
odiniznashih
Это тот случай, когда надо было доверить бить пенальти пострадавшему.
По-крайней мере он ударил бы сильно, а так - разве это удар, когда вратарь с места в прыжке достал?
И пока Малиновский не вышел, центр проигрывала Аталанта полностью.
Футбол в квадрате
Долбаный Муриэль, помешал Малине взять "Man of the match". Или он и так его взял?) Но я вел к тому, что Русик мог стать героем если б выиграли...
Alex86 1
Получилось или нет то такое, самое важное что наш игрок может нормально играть в топ чемпе, а это как для СБУ просто супер. + Зина, + Яремчук и глядишь светлое будущее есть у нас.
Lazio
Да, увійшов відразу в гру.. Якби не штанга...
Dukalis12
Аталанта в порядку!
Орест Орищишин
Аталанта- провал в першому таймі і супер 2 тайм. Маліна молодець - господар центру поля
Viktor Kovtun
Пелегрини ты олень, Малиновский самый сильный в Аталанте !!!!!