Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 12 сiчня 2020, 10:07
3222
0

ПСЖ - Монако. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

«Монако» їде в гості до ПСЖ в 20-му турі Ліги 1

| Оновлено 12 сiчня 2020, 10:07
3222
0
ПСЖ - Монако. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
twitter.com/PSG_inside

Французька Ліга 1 поновлюється після зимової паузи матчами 20-го туру. У центральному з них діючий чемпіон, ПСЖ, вдома прийматиме амбітний, але не надто успішний останніми роками «Монако».

Проблеми, які ПСЖ відчував в чемпіонаті Франції восени, залишилися позаду: після сенсаційної поразки 1:2 від аутсайдера «Діжона» в листопаді команда Томаса Тухеля здобула 6 перемог поспіль, і зараз її лідерство в турнірній таблиці ні у кого не викликає сумнівів.

До «Монако» зараз прикута підвищена увага. Незважаючи на успішну серію перед зимовою паузою (10 очок в 4 турах), в кінці грудня керівництво «Монако» все ж прийняло рішення повторно звільнити з поста головного тренера творця сенсаційного чемпіонства 2017 року Леонардо Жардіма.

Його місце зайняв колишній головний тренер збірної Іспанії Роберт Морено. 42-річний фахівець успішно довів «фурію Роху» до кінця відбіркового циклу після пов'язаної з сімейними причинами відставки Луїса Енріке, однак після цього Морено попросили з команди: Енріке повернувся до збірної, і місця в ній для свого колишнього асистента вже не бачив.

Сам Морено довго без роботи не залишався, і отримав перший серйозний самостійний виклик на клубному рівні. Яким буде «Монако» Роберта Морено - одна з головних інтриг другої половини французького сезону. Однак більш складного дебюту, ніж виїзд до ПСЖ, складно придумати.

Статус ПСЖ як фаворита майбутнього матчу ні у кого не викликає сумнівів. Підтверджують це і букмекерські котирування. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ - 1,24, на «Монако» - 10,5. Імовірність нічиї - 7,5.

12 січня, неділя
 
ПСЖ — «Монако»
Париж. Стадіон Парк де Пренс. Початок - о 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.