Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
|
4407
0

Реал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Іспанії

Мадридські клуби розіграють трофей в Джидді

Реал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Іспанії
BeSoccer
У неділю, 12-го січня, відбудеться фінальний матч Суперкубка Іспанії з футболу, в якому зіграють мадридські клуби «Реал» і «Атлетіко». Зустріч відбудеться в Джидді (Саудівська Аравія). Початок матчу о 20:00 за Києвом.
 
Новий формат Суперкубка Іспанії подарував глядачам замість одного матчу відразу три протистояння. У півфіналах «Реал» обіграв «Валенсію» (3:1), а «Атлетіко» виявився сильнішим за «Барселону» (3:2). Таким чином, в матчі за Суперкубок не зіграє ні чемпіон, ні володар кубка Іспанії.
 
«Реал» набагато впевненіше пройшов свій півфінал. Красиві голи Крооса, Іско і Модріча забезпечили мадридцям участь в головному матчі турніру. «Бланкос» 10 раз в історії вигравали Суперкубок Іспанії. Останній раз підопічні Зідана завойовували цей трофей в 2017-му році.
 
Зараз «Реал» у відмінній формі. Команда не програвала ні в одному матчі з жовтня, що дозволяє «вершковим» ділити з «Барселоною» 1-2-е місце в чемпіонаті Іспанії.
 
«Атлетіко» є традиційно третьою силою в Іспанії. У півфіналі Суперкубка «матрацники» отримали потужного суперника. Але хлопці Дієго Сімеоне проявили характер у грі з «Барселоною». Поступаючись з рахунком 1:2, мадридська команда зробила камбек і здобула перемогу з рахунком 3:2. Відзначимо, що за Сімеоне «Атлетіко» вперше переміг «Барселону», забивши три м'ячі.
 
У чемпіонаті «Атлетіко» займає третє місце, відстаючи від лідерів «Барселони» і «Реала» на п'ять очок. Зараз підопічні Сімеоне мають серію з п'яти перемог, команда перемагала «Осасуну», «Бетіс» і «Леванте» в чемпіонаті, пройшла «Локомотив» у Лізі чемпіонів і «Барселону» в Суперкубку. На рахунку «Атлетіко» всього дві перемоги в матчах за Суперкубок, останній раз команда піднімала над головою цей трофей в 2014-му році.
 
Традиційно мадридські дербі виходять напруженими і цікавими. У цьому сезоні команди зіграли раз. Матч на «Ванда Метрополітано» завершився без голів - 0:0.
 
Перед матчем у команд є проблеми зі складом. У «Реала» не зіграють Асенсіо, Азар, Бейл. Також під питанням участь Каріма Бензема. «Атлетіко» точно не зможе розраховувати на Коке, Лемара і Дієго Косту.
 
 
Орієнтовні склади:
 
«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Менді, Вальверде, Каземіро, Кроос, Модріч, Іско, Йович.
 
«Атлетіко»: Облак - Тріпп'єр, Савич, Хіменес, Лоді, Сауль, Томас, Еррера, Корреа, Феліш, Мората.

12 січня, неділя

«Реал» — «Атлетіко» 
Джидда. Стадіон «Кінг Абдулла Спорт Сіті». 20:00
Пряма трансляція на сервисі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Іспанія)
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.