Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2020, 14:50
2895
0

Челсі - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лондонському клубу пора б вже почати реалізовувати перевагу в домашніх поєдинках

| Оновлено 16 сiчня 2020, 14:50
2895
0
Челсі - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Челсі
У матчі 22 туру АПЛ «Челсі» прийматиме «Бернлі». Поєдинок відбудеться на стадіоні «Стемфорд Бридж», стартовий свисток Кевіна Френда прозвучить о 17:00 за Києвом.
 
Після 21-го зіграного матчу команда Френка Лемпарда йде четвертою в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи солідне відставання від першої трійки. Втім, «Манчестер Юнайтед», що йде п'ятим, має на п'ять очок менше, ніж «сині». Зі свого боку «Бернлі» бореться за місце в АПЛ, займаючи 15-у позицію. Попереду у команди Шона Дайча чотири матчі проти топових колективів, тому буде дуже складно втриматися навіть над зоною вильоту.
 
«Челсі» в поточному сезоні жахливо грає в рідних стінах, якщо брати кінцевий результат. Ви будете сміятися, але лондонський клуб за цим показником навіть гірший за майбутнього суперника. Якщо брати сухі цифри, то набрано 14 очок в десяти матчах (4-2-4), різниця голів 11-10. Але якщо копнути глибше, то «аристократи» створюють в 2,5 рази більше гольових моментів ніж суперники, а показник очікуваних набраних очок становить 21.74. Це гігантська різниця, абсолютно найгірший показник нереалізації моментів в лізі. Для команди такого рівня - це великий удар по амбіціях. У теорії, в довгостроковій перспективі все повинно вирівнятися, але хто знає наскільки затягнеться ця статистична аномалія.
 
«Бернлі» на виїзді відповідає своєму загальному рівню. У десяти матчах здобуто 2 перемоги при трьох нічийних результатах і п'яти поразках. Статистика забитих і пропущених 10-17. Показник очікуваних забитих м'ячів xG = 1,16, пропущених xGA = 1,34.
 
Цікаво, що «Бернлі» не програв два останні матчі на «Стемфорд Брідж», набравши 4 очки в цих зустрічах (2:2 і 3:2). Взагалі «Челсі» чомусь краще вдаються ігри в графстві Ланкашир, там 3 перемоги в трьох останніх матчах.
 
У суботньому матчі господарі не зможуть розраховувати на Пулішіча, у гостей не зіграють відразу декілька ключових виконавців.
 
Очні зустрічі команд наштовхують на думку, що майбутній бій буде підвищеної результативності, тому рекомендована ставка ТБ2,5 за 1,71.

11 січня, субота

«Челсі» – «Бернлі»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 17:00
Пряма трансляція на телеканалі Okko Спорт
Арбитр: Кевін Френд
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.