Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 сiчня 2020, 18:42
2959
3

Володимир ШАРАН: «У Олександрії на прикметі є бразильський форвард»

Клуб з Олександрії вже підписав Романа Вантуха і Артема Гордієнка

| Оновлено 09 сiчня 2020, 18:42
2959
3
Володимир ШАРАН: «У Олександрії на прикметі є бразильський форвард»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран розповів про пошуки нового нападника для команди:
 
«Вважаю, що найважливішим питанням є кадрова ситуація в команді. І нам є в чому додавати. Ми не намагаємося володіти м'ячем заради володіння, а намагаємося грати вперед за рахунок швидких атак. І нам багато в цьому плані вдавалося, ось тільки в завершальній стадії цих атак виникали проблеми. В обороні помилки якщо і були, то незначні.
 
Обойма з 15–16 чоловік була, але коли почалися кадрові проблеми, ми це прекрасно відчули. Тому ми вже підписали крайнього захисника Романа Вантуха, Артема Гордієнка, який, виступаючи за «Зорю», показав, що може зіграти на будь-якій позиції, і запросили прогресуючого півзахисника Богдана Мишенка, який останнім часом виступав за білоруський «Торпедо-БелАЗ».
 
Ми весь час у пошуку нападника. Найприємніше, що наш президент, який восени повністю занурився в життя команди, прекрасно бачить і розуміє, що для цього потрібно. Він дає добро на запрошення потрібних для «Олександрії» футболістів, але це не так просто, взяти і купити. Ми не хочемо ризикувати. Ось, наприклад, є на прикметі бразильський нападник, але зарплату він хоче, на мій погляд, завищену, причому контракт він розраховує підписати без перегляду. За інформацією, яка у мене є, можу сказати, що це хороший футболіст, але іноземець повинен адаптуватися в колективі, оскільки в «Олександрії» дорожать цим поняттям.
 
До нас прийшов Тейшейра. І він розуміє, що непросто адаптуватися. Не потрапляючи навіть в число 18-ти, хлопець все одно наполегливо працює, я бачу в ньому потенціал і, що найголовніше, хороші людські якості.
 
Ми розуміємо, що гроші з неба не падають, але віримо нашому президентові, який сказав, що стабільність 2019 року щонайменше збережеться. У нас все добре. «Олександрія» знову хоче в Лігу Європи. Повторити минулорічний успіх? Хто ж цього не хоче. Ця бронза стала б для нас золотою (посміхається). Але ми прекрасно розуміємо, що «Зоря» стала сильнішою, розуміємо, що і «Десна» хоче потрапити в призери. Проте, для «Олександрії» пріоритетне завдання – потрапляння в єврокубки.
 
Кадрові втрати? Це залежить від самих футболістів. З огляду на наші придбання, на перший збір плануємо запросити 30 гравців. А вже за його підсумками будемо вирішувати, кому з них з нами по дорозі. Деякі хлопці з дубля відправляться в оренду, оскільки вони трохи не дотягують до основи, тому їм потрібна ігрова практика».
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 15:31 16
Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ

Місце у воротах символічної команди зайняв Мануель Ноєр

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
markten1984
Там Робиньо как раз освободился
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил