Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 07 сiчня 2020, 21:41
5844
2

Семенов повертається на КМ: «Хвилювання нема. Обергоф – це лотерея!»

Український біатлоніст виступить на 4-му етапі Кубка світу в Німеччині

| Оновлено 07 сiчня 2020, 21:41
5844
2
Семенов повертається на КМ: «Хвилювання нема. Обергоф – це лотерея!»
Український біатлон. Сергій Семенов
Український біатлоніст Сергій Семенов після 9-місячної перерви повернувся до складу основної команди і виступить на 4-му етапі Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Напередодні змагань спортсмен розповів про підготовку і поділився очікуваннями від дебютних стартів:
 
«Хвилювання перед дебютом на Кубку світу в новому сезоні немає – це швидше бажання показати хороший результат, передбачити який в Обергофі практично неможливо. Дуже часто – це лотерея. На жаль, через пропуск перших етапів Кубка світу я втратив можливість стартувати в перших групах, а там це може стати великою перевагою. Тому оцінювати виступи буду вже упродовж етапу. Головне – настрій позитивний, а це вже плюс.
 
Провести грудень на Кубку IBU планували ще влітку, тож дотримувалися цього плану. Я провів декілька хороших гонок, зумів відчути впевненість у стрільбі, а перемога в індивідуальній гонці принесла ще більше мотивації і впевненості у своїх силах. Як до Олімпіади, так і до чемпіонату України підготовка однакова – комплексні тренування різної інтенсивності. Але хвороба в грудні та довге відновлення після неї трохи вибила з наміченого шляху.
 
Рік закінчив відмінним лижним тренуванням і польотом на вертольоті в долину Енгадін (Швейцарія). Там у компанії друзів моєї дівчини – Аіти Гаспарін – зустрів Новий рік. Усе було досить скромно, бо святкування потрапило на період підготовки до Кубка світу».
 
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Щось у "лотерею" виграють одні і тіж
Василий Будник
Давай, Серега, покажи себя!