Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 сiчня 2020, 17:00
62673
1

ЕДУАРДО: «Немає сумнівів, що Динамо дало мені більше, ніж Шахтар»

Хорватський форвард згадав про два найважливіших клуба в своїй кар'єрі

| Оновлено 02 сiчня 2020, 17:00
62673
1
ЕДУАРДО: «Немає сумнівів, що Динамо дало мені більше, ніж Шахтар»
ФК Шахтар. Едуардо
Колишній форвард збірної Хорватії Едуардо розповів, якій з колишніх команд - «Динамо» Загреб або «Шахтарю» - він більше симпатизував на груповому етапі Ліги чемпіонів, де вони потрапили до одного квартету.
 
«Чесно кажучи, мені було все одно, хто виявиться сильнішим - «Динамо» чи «Шахтар». Для мене це була безпрограшна ситуація! Звичайно, зараз я жалкую, що «Динамо» завершило боротьбу, так само як мені було б шкода, якби на місці хорватів виявився «Шахтар». Сподіваюся, ви розумієте, що у мене були чудові моменти в обох клубах, і мої емоції були розподілені приблизно рівномірно, тому після двох матчів, які завершилися нічиїми, я був задоволений».
 
«Немає сумнівів, що «Динамо» дало мені більше, ніж «Шахтар». З «Динамо» я перейшов у світ професійного футболу, провів в команді вісім з половиною років і створив собі ім'я. З цієї причини «Динамо» завжди буде першим в моєму серці. Але в Донецьку мене прекрасно зустріли після прибуття з «Арсеналу», там я знову повернувся на вищий рівень, вигравав трофеї, там народився мій син. Але потім почалася війна. Я часто думаю про тих чудових людей з Донецька, які втратили все. Я хотів би ще раз побувати в Донецьку, побачити цих людей. Я захоплююся «Шахтарем», який змушений був переїхати до Києва, але, як і раніше, здатний грати на топ-рівні», - сказав Едуардо.
 
Також 36-річний футболіст, який нині перебуває в статусі вільного агента, заявив, що його кар'єра наближається до завершення.
Оцініть матеріал
(229)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Billy Milligan
Чувак после травмы за Арсенал, стал не просто своей тенью, а сотрясением воздуха от своей тени. Но, я помню насколько он был хорош до травмы, помню его колотухи в ближнюю девять. Насколько он был красочный/колоритный настолько драматична была его футбольная карьера