Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 сiчня 2020, 15:32
37419
1

Юрій ВЕРНИДУБ: «За виступом Зорі навіть не хочеться стежити»

Екс-наставник «Зорі» стежить за гравцями, з якими працював не один рік

| Оновлено 01 сiчня 2020, 15:32
37419
1
Юрій ВЕРНИДУБ: «За виступом Зорі навіть не хочеться стежити»
ФК Шахтар Солігорськ. Юрій Вернидуб

Юрій Вернидуб незадоволений висловлюваннями на свою адресу. (Очевидно, Вернидуб мав на увазі слова генерального директора клубу Сергія Рафаїлова, який в декількох інтерв'ю невтішно відгукувався про колишнього наставника команди, - Прим. Sport.ua)

«Чи стежу я за виступами «Зорі»? Якщо чесно, то після деяких інтерв'ю, в яких писали про мене, навіть не хочеться стежити. Робити це готовий хіба що заради команди і футболістів, з якими провів разом не один рік і які в ній залишилися. Ці хлопці на все життя залишаться в моєму серці. Я завжди буду вболівати тільки за них і з цікавістю стежити за пересуваннями кожного в кар'єрі».

«Стежу за багатьма хлопцями. Крім Караваєва, це молодь, яка прийшла в команду в 2017-му році - Чеберко, Луньов та інші хлопці. Їм було тоді по 18-19 років, і я радий, що вони пропрацювали зі мною два роки. Значить, не даремно пропрацювали. Результат, якого вони досягли в той період (а я маю на увазі завоювання бронзових медалей) нехай стане не останнім в їхній кар'єрі. Я щиро бажаю своїм колишнім підопічним зайняти місця ще вище, ніж третє. Якщо вони були бронзовими призерами, то чому б їм не стати срібними або ж виграти чемпіонське звання? У них зараз прекрасний тренер - Віктор Скрипник, тому є куди прогресувати. Упевнений, він їм теж допоможе в подальшому розвитку», - сказав Вернидуб.

Читайте також: Юрій ВЕРНИДУБ: «Сказав Приймі, що не розраховую на нього»

Оцініть матеріал
(164)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил