Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 грудня 2019, 21:25
2506
0

Сергій МАТЮХІН: «Восени Тайсон грав без іскри в очах»

Бразильський півзахисник хоче піти з «Шахтаря», впевнений екс-гравець київського «Арсенала»

| Оновлено 30 грудня 2019, 21:25
2506
0
Сергій МАТЮХІН: «Восени Тайсон грав без іскри в очах»
ФК Шахтар Донецьк. Тайсон
Свій перший гол у чемпіонаті України 31-річний бразильський півзахисник Тайсон забив у футболці «Металіста» в 2010-му році в ворота київського «Арсенала», кольори якого тоді захищав Сергій Матюхін.
 
«Не пам'ятаю головних перипетій того матчу, але ми тоді з «Арсеналом» програли «Металісту» 0:1. Мені більше запам'ятався Тайсон пару років по тому, вже в «Шахтарі», коли ми гостювали на «Донбас Арені» і пропустили від гірників чотири або п'ять голів. Тоді бразильці «Шахтаря» влаштували справжню феєрію. Тайсон разом з іншими земляками запам'яталися фантастичною роботою з м'ячем. Вони великі майстри, справжні чарівники.
 
На мій погляд, цієї осені Тайсон вже не грав так яскраво, як раніше. Мабуть, влітку він хотів покинути «Шахтар», але не зміг. Тому в цій Лізі чемпіонів не був таким переконливим. На мій погляд, бразилець грав вже без іскри в очах, напевно, хоче виїхати в іншу країну. Так само не кращим чином на нього вплинула історія з расизмом, яка сталася в матчі з «Динамо». Він не впорався з емоціями, хоча, мені здається, як професіонал повинен був не звертати уваги на фанатів, стерпіти, бо в Європі з такими ситуаціями футболісти теж стикаються, коли їх атакують трибуни расистськими вигуками», — зазначив Матюхін.
 
У поточному сезоні Тайсон провів за «Шахтар» 20 матчів у всіх турнірах, де забив 7 м'ячів і віддав 6 результативних передач.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.