Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 30 грудня 2019, 14:32
13341
10

Роман ЯРЕМЧУК: «Були офіційні пропозиції від Роми і Бешикташа»

Українець розповів про новий контракт і переході в інший чемпіонат

| Оновлено 30 грудня 2019, 14:32
13341
10
Роман ЯРЕМЧУК: «Були офіційні пропозиції від Роми і Бешикташа»
twitter.com/KAAGent

Форвард «Гента» Роман Яремчук нещодавно підписав з клубом новий довгостроковий контракт, проте українського гравця пообіцяли продати його при першій же можливості.

«Коли підписував новий контракт з «Гентом», то вони самі сказали - ми хочемо тебе продати. Але давай ти підписуєш контракт, а ми тебе потім продаємо. Клаусула? Ні, не прописував. Я на 100% впевнений, що вони відпустять. Думаю, минулого літа було рано йти з «Гента».

«Офіційно була пропозиція від«Роми»і «Бешикташа». Від «Роми» було офіційно з переговорами, але «Гент» загнув 20 мільйонів євро, вони відразу відмовилися», - розповів Яремчук.

У нинішньому сезоні українець забив в чемпіонаті Бельгії 10 голів.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Главное к Туркам не ехать .
Robert Monroe
То есть, Гент заломил летом Роме ценник в 20 млн, но клаусулу Яремчук прописывать в новом контракте не захотел, потому что уверен, что отпустят и так. Логика уникальная, но это ведь его карьера.
MaxUa
Яремчук молодой, забивной и к тому же игрок национальной сборной. Но при этом запрос суммы в 20 млн. характеризуется как "загнул", раз Рома сразу отказалась. Т.е. надо полагать, что адекватная сумма оценивается где-то в районе 10, в крайнем случае 15 млн.
Любопытно, что с учетом инфляции и бешеного роста цен на футболистов, трансферные суммы за украинских игроков наоборот - падают. Ведь понятно, что 25 млн. за переход Шевченко в Милан 20 лет назад это не те же 25 млн., что сейчас. Вот и Ярмоленко, который за почти 25 млн. играет в донном Вест Хэме, а не в гранде вроде Милана, который был топом первой половины нулевых и дважды брал ЛЧ. И вообще - есть хоть один украинский игрок, трансфер которого превышал бы пресловутые 25 млн. евро?
ivanovanadyg
Снегурки исполняют любые желания. - http://kissa.vip ❤️❤️❤️