Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 грудня 2019, 04:36
8294
6

Жоау Феліш подорожчав у 8 разів за рік

Футболіст «Атлетіко» суттєво додав у ціні

| Оновлено 26 грудня 2019, 04:36
8294
6
Жоау Феліш подорожчав у 8 разів за рік
ФК Атлетіко Мадрид. Жоау Феліш
20-річний португальський форвард мадридського «Атлетіко» Жоау Феліш за 2019-й рік додав у ціні більше за всіх інших гравців європейських клубів.
 
На початок 2019-го року Феліш оцінювався в €12 мільйонів. На кінець року — в €100 мільйонів. Таким чином, гравець виріс в ціні більш ніж у вісім разів, додавши €88 мільйонів.
 
У поточному сезоні Феліш провів за «Атлетіко» 18 матчів у всіх турнірах, де забив 4 м'ячі і віддав 1 результативну передачу.
 
Друге місце в рейтингу посідає футболіст «Ліверпуля» Садіо Мане (був €75 мільйонів, став €150 мільйонів), третє — ще один гравець «Ліверпуля» Александер-Арнольд (був €45 мільйонів, став €110 мільйонів).
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Прогнозую, що до літа Феліш стане дешевшим в 2-3 рази. Бо поки він не грає і на одну десяту своєї ціни. Або він дійсно адаптується і заграє. На сьогодні найяскравіший приклад - Едегор. Раннє розкриття в 15,5, потім 4 роки адаптації в дорослому футболі. І в 20 хлопець розкрився нарешті.
Орест Орищишин
Ціна "надута" а показник як в Ярмоленка в Вест Хемі - 15 матчів 3голи 1 асист а фінал плачевний - кандидат на "зимовий трансфер"
pe4onyi
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Slevin
что-то пока игрок хоть подорожал, но статистика в Атлетико не впечатляет
norma_zap
За сборную Португалии против нашей сборной он ничем себя особо не проявил, по сути заняв место того кто мог бы реально усилить сборную Португалии в тот момент, так что его раздутость тогда пошла на пользу сборной Украины. А так время покажет 4 гола для форварда за 100 лимонов, как-то не очень.