Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 грудня 2019, 20:02
2631
6

Микола БАЛАКІН: «Були розмови, щоб судді давали інтерв'ю після матчу»

Поки що така ініціатива не втілена в життя

| Оновлено 25 грудня 2019, 20:02
2631
6
Микола БАЛАКІН: «Були розмови, щоб судді давали інтерв'ю після матчу»
fcdynamo.kiev.ua

Український арбітр Микола Балакін не згоден з тим, що суддівський корпус є закритою кастою, і не проти давати інтерв'ю після матчів, як це роблять гравці і тренери.

- Я б дав інтерв'ю будь-якому журналісту, який до мене звернувся. А чому ні? Що мені приховувати? Навпаки, вважаю - інтерв'ю треба давати, щоб вболівальники читали. Багато хто говорить, що ми закритий клуб. Але нічого такого немає. Ми тільки «за», щоб спілкуватися з пресою.

Ми не хочемо бути ворогами суспільства. Це найголовніше. Але в Україні завжди було таке ставлення. Треба це виправляти.

- Щоб взяти інтерв'ю у арбітра, потрібен дозвіл Лучі. Судді самі не думали підійти до глави комітету арбітрів, мовляв, ми хочемо більше спілкуватися з пресою, дайте нам таку можливість?
- Ні. Що я скажу, що хочу піти на «Вацко Light», дайте мені дозвіл? А Вацко мене не кличе в свою програму.

Були розмови, щоб судді відразу після гри давали інтерв'ю. Із задоволенням. Але я теж під емоціями, можу сказати щось зайве або неправильно оцінити ситуацію. Як зазвичай буває? Після гри говориш, що все правильно зробив. А потім проходить 2-3 дні, йде аналіз, ми обговорюємо гру.

Виявляється, що ти міг щось неправильно оцінити. А ти вже дав інтерв'ю і сказав, що красень. Треба робити паузу, щоб емоції вляглися, - сказав Балакін.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kassandra
Действительно, что-то этого красавца в прессе очень много стало... Видать включилась "крыша" защитить своего подшефного... Пока не будет официальной оценки судейства этого деятеля по матчу СК Днепр-1-Александрия буду его считать взяточником или специалистом низкой квалификации, которым в высшем футболе делать нечего... Блин, без машины он, на троллейбусе ездит... Не могу, слеза потекла...
stopor2016
Шото много этого Балакина. Видно красиво прогнулся с приматами.
axylinam
при совке было тоже безобразное судейство.вУкраине судейство ещё хуже чем при совке.идеальная работа судьи.это когда его практически не видно и не слышно.что мы видим?-сольный концерт очередного уголовника со свистком.который самый зрелищный матч превратит в унылое зрелище или наглый самосуд
bonv
болілам після матчу нехай судді дають вью... Хочу це побачити
Vadim-77
Чтобы не быть "врагами общества", не нужно в наглую прибивать одни команды и вытаскивать за уши другие, как это сделал сам Балакин в последнем туре...
Саша Петрик
А что там за инфа будет, какой клуб и ск занёс так что не обессудьте?