Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 грудня 2019, 10:31
5793
6

Микола БАЛАКІН: «Ми судимо мільйонерів»

Український арбітр впевнений, що високі зарплати футболістів не впливають на його рішення

| Оновлено 25 грудня 2019, 10:31
5793
6
Микола БАЛАКІН: «Ми судимо мільйонерів»
FootBoom. Микола Балакін
30-річний український арбітр Микола Балакін заявив, що зарплати футболістів не впливають на його рішення на полі.
 
- Сергій Лисенчук в одному з інтерв'ю говорив, що в його час було складно судити, адже ти виходиш на поле, а навколо тебе одні мільйонери. Як зараз?
- Зараз ми теж судимо мільйонерів. У топ-командах молоді хлопці вже мільйонери. Іноді вони ображаються, говорять прямо на полі: «Чому ти себе грубо з нами ведеш?». Відповідаю їм: «А ви чули, як ви себе ведете зі мною?»
 
У мене зарплата за гру 12 тисяч гривень, 3 тисячі гривень нам дають на проїзд. Якщо футболісти отримують 20 тисяч доларів на місяць, це не означає, що вони мають право так себе зі мною вести. Я теж людина. І я теж не хочу помилятися, щоб потім не судити і мені не буде чим годувати свою сім'ю. Хочу постійно працювати. Я зацікавлений в тому, щоб не помилятися.
 
Якій нормальній людині захочеться відчувати на собі всі ці коментарі і тиск суспільства? Кожен суддя хоче, щоб матчі проходили гладко, спокійно, а найголовніше — хоче бути непомітним. Але не завжди так виходить.
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dnk-msk
К сожалению, очень часто актуальна фраза "миллионеры судят миллионеров", потому что некоторым судьям столько платят за "правильные посвистывания", что среднестатистический футболист УПЛ позавидует!
MaxUa
"они имеют право так себя со мной вести. Я тоже человек."
Как интересно. Одному за матч дают 12 тыс. грн., а другому за месяц игры 20 тыс. долларов. И они становятся разными людьми.
markten1984
Футболисты плачут что стали меньше платить,судьи тоже маленькие зарплаты,министры и депутаты туда же.12 тысяч за 90 минут игры.Сколько же вам нужно если средняя зарплата в Украине 11000,тоесть ты за два часа зарабатываеш как остальные за месяц
Kassandra
Малый чуть не обмолвился, что он тоже человек и хочет такую зарплату ... ))) 20 тыщ уе... Пока будут существовать клубы, которые "работают" с такими как Балакин, "БАЛАКИНОВ" будет очень много в нашем футболе... Плюс еще ставки... Грустно... Футбол с такими деятелями умирает... Гнать в шею такого судью!
axylinam
Не оправдывайся-всё равно никто не поверит.пустые стадионы из за таких судей.в Украине две команды в большом плюсе от судейства. остальные в огромном минусе