Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3839
0

Артета оголосив свій тренерський штаб в Арсеналі

Головний тренер «Арсеналу» Мікель Артета оголосив склад свого штабу в лондонському клубі

Артета оголосив свій тренерський штаб в Арсеналі
ФК Арсенал. Мікель Артета

Головний тренер «Арсеналу» Мікель Артета оголосив склад свого штабу в лондонському клубі.

Як і очікувалося, допомагати Артеті буде Фредді Юнгберг, який з минулого літа був асистентом Унаї Емері, а потім став тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера, але в цій ролі себе не проявив.

Ще одним асистентом Артети очікувано був призначений Стів Раунд, який виконував цю роль в «Мідлсбро», «Ньюкаслі», «Евертоні», «Манчестер Юнайтед» і збірній Англії, а також два роки трудився спортивним директором «Астон Вілли».

Третім асистентом Мікеля стає голландець Альберт Стейвенберг, який раніше допомагав Луї Ван Галю в «Манчестер Юнайтед». Прямо зараз Стейвенберг є і асистентом головного тренера збірної Уельсу Райана Гіггза. Альберт буде поєднувати дві цих ролі до закінчення Євро-2020.

Нарешті, в штаб Артети в якості другого тренера воротарів (після Села Біббо) увійшов Іньякі Кана Павон, який до теперішнього моменту працював в «Брентфорді».

«Я радий, що поруч зі мною буде ця талановита група тренерів. Вони поєднують в собі досвід і свіже мислення. Спільно з тими талановитими людьми, які вже є в клубі, вони стануть ключем до нашого повернення на переможний шлях», - повідомив Артета.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.