Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Вища ліга
| Оновлено 25 грудня 2019, 06:18
2062
0

Матч зірок Екстра-ліги-2019. Схід з камбеком обіграв Захід

У Рівному відбувся поєдинок кращих футзалістів чемпіонату України

| Оновлено 25 грудня 2019, 06:18
2062
0
Матч зірок Екстра-ліги-2019. Схід з камбеком обіграв Захід
futsal.com.ua

23 грудня у Рівному відбулося справжнє свято футзалу. Відкривав ігровий день перший в історії матч за Суперкубок 40+, в якому «Чорне море» з рахунком 3:1 здобуло перемогу над львівським «ТВД».

О 19:00 на паркет вийшли представники Матчу зірок Favbet Екстра-ліги, який цьогоріч складався з трьох десятихвилинок, та протистояння збірних команд «Сходу» та «Заходу».

Після першого тайму вперед вийшли представники «Заходу» завдяки голам  Дзюби та Легендзевича, на що їхні суперники відповіли взяттям воріт від Корсуна. Після кожного з таймів проводилися конкурси серед гравців. Цьогорічним тріумфатором у протистоянні «наймайстерніших» став Станіслав Моспан з житомирського «ІнБева».

За підсумками другого тайму команда «Заходу» закріпила свою перевагу. На цей раз у складі номінальних господарів відзначилися Пелех, Фаренюк, Моспан та Пітуля. Натомість, не давали відстати «східним» Педяш, Білоцерківець та Сірий. Після другого тайму було проведено два конкурси. «Найпотужнішим» знову виявився удар у Миколи Микитюка, а «найточнішим» цьогоріч був Андрій Федюк. Тож, до суперфіналу серед переможців конкурсів кваліфікувалися всі троє представників «Заходу».

Тим не менш, у третьому таймі перевага «Заходу» розчинилася. 2 голи Сірого, який оформив хет-трик, і став найкращим бомбардиром матчу та гол від Катериніна, котрий скористався помилкою суперників під час гри з п’ятим польовим, дозволили номінальним гостям перемогти з мінімальною перевагою. Тож, 6:7 – в історії протистоянь «Заходу» і «Сходу» перший бал до свого активу вносить команда Олександра Косенка.

Тим не менш, «Захід» взяв сатисфакцію у конкурсних протистояннях. Станіслав Моспан обіграв двох представників «Урагана» у суперфіналі та записав головний приз на свій рахунок.

«Захід» – «Схід» – 6:7 (2:1; 4:3; 0:3)

Голи:
Дзюба (2), Легендзевич (6), Пелех (13), Фаренюк (17), Моспан (18), Пітуля (19) – Корсун (5) Педяш (11), Білоцерківець (14), Сірий (17, 23, 24), Катеринін (28)

«Захід»: Андрій Мельник (Андрій Пітуля) – Артем Фаренюк, Микола Микитюк, Віталій Дзюба, Андрій Федюк, Степан Струк, Володимир Поночовний, Олег Легендзевич, Олександр Басич, Станіслав Моспан, Мар’ян Пелех

«Схід»: Євген Іваняк (Кирило Ципун) – Петро Шотурма, Олександр Педяш, Микола Білоцерківець, Сергій Журба, Денис Овсянніков, Євген Сірий, Ігор Корсун, Віталій Катеринін, Денис Зеленкевич, Олександр Вершинін

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий характер нової травми Бадоси
Теніс | 19 квітня 2024, 15:24 3
Став відомий характер нової травми Бадоси

У Паули невеликий надрив привідного м'яза стегна

Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»
Футзал | 18 квітня 2024, 12:54 0
Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»

Воротар збірної Бразилії з футзалу відзначив гру Андрія Луніна проти «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.