Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
4016
3

Зінедін ЗІДАН: «Гвардіола – найкращий тренер у світі»

Головний тренер «Реала» схвально відгукнувся про Хосепа Гвардіолу

Зінедін ЗІДАН: «Гвардіола – найкращий тренер у світі»

Наставник «Реала» Зінедін Зідан заявив, що вважає свого колегу з «Манчестер Сіті» Хосепа Гвардіолу найкращим тренером у світі. Проведена нещодавно УЄФА жеребкування зіштовхнуло в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів «Реал», який частіше за всіх в історії вигравав цей трофей, і «Сіті», який цього разу називається букмекерами фаворитом змагання.

«Протистояння з ним буде особливим. Я багато разів грав проти нього. Я поважав його як гравця і поважаю як тренера, тому що він кращий тренер в світі. Він довів це за час своєї кар'єри, і я передчуваю матчі проти нього і його команди», - цитує Зідана Daily Mail.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей
Это, я так понимаю, чтобы после проигрыша даже такому, как в этом году, Сити потом сказать: это не потому, что я физрук, и в прошлый раз в Реале засветился случайно, а потому, что я второй, после лучшего тренера мира - все закономерно.
bzzzzz
ниче се физрук... да и случайно 3 ЛЧ подряд не берутся. Та и на данный момент Реал вполне нормально играет, и это большая заслуга Зидана, что он наконец ватыщил команду из кризиса.