Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:39
3198
0

Реал - Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Візит «левів» на «Сантьяго Бернабеу»

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:39
3198
0
Реал - Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
apnews.com

У минулий мід-вік футбольне співтовариство пильно стежило за протистоянням «Барселони» та «Реала», яке через політичну ситуацію не відбулося у відведений йому календарем час. За видовищністю і насиченістю ігрового часу гольовими моментами, скажімо відверто, поєдинок на «Камп Ноу» не виправдав очікувань уболівальників. Підсумкова нульова нічия стала цілком логічним результатом зустрічі, залишивши двовладдя на чолі турнірної таблиці Ла Ліги.

«Галактікос» вже два матчі поспіль не можуть перемогти в чемпіонаті, але здобуті нічиї цілком можна записати в актив команді Зінедіна Зідана. У дуелі з «Валенсією» мадридський клуб врятувався на п'ятій компенсованій хвилині, а вищезгадана нічия в Барселоні має важливе стратегічне значення, адже в лігві свого головного конкурента «вершкові» ні в чому не поступалися суперникам.

На матч проти «Атлетіка» мадридці втратили вагому бойову одиницю в особі Каземіро. Саме бразилець міг стати автором переможного гола в «Ель Класіко», але в тому епізоді свою команду врятував Піке. А потім основний опорник «галактікос» недозволеним прийомом зупинив Луїса Суареса і отримав від арбітра жовту картку, яка означає для Каземіро пропуск наступної гри. Втім, позицію Каземіро цілком можуть «закрити» Федеріко Вальверде та Тоні Кроос.

«Атлетік», який займає сьому позицію в турнірній таблиці, також, як і «Реал», не знає перемог в двох останніх своїх матчах чемпіонату. Але на відміну від історії з «Королівським клубом», «леви» втратили очки там, де це було вкрай небажано (виїзна поразка від «Бетіса» та домашня нічия з «Ейбаром»). На поточному тижні баски в 1/64 фмнала національного Кубка розім'ялися над представником четвертого іспанського дивізіону «Інтерсіті», розгромивши опонентів з рахунком 3:0.

«Леви» вміють чинити гідний опір авторитетам Ла Ліги і в цьому сезоні вже «зняли скальп» фаворита, обігравши «Барселону». Та й «Реал» в чотирьох крайніх протистояннях з командою з Більбао здобув тільки одну перемогу. Сталося це в квітні року, що минає: перемогу «вершковим» приніс хет-трик Каріма Бензема. До речі, француз перед 18-м туром разом з Ліонелем Мессі очолював гонку бомбардирів - обидва футболісти забили по дванадцять голів. У «Атлетіка» найкращим голеадором на даний момент є хавбек Рауль Гарсія, який завдав п'ять результативних ударів.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Начо - Модріч, Кроос, Вальверде - Родріго Гоес, Бензема, Іско.

«Атлетік»: Сімон - Капа, Альварес, Мартінес, Бершіш - Сан Хосе, Д. Гарсія - Вільямс, Лопес, Кордоба - Р. Гарсія.

22 грудня, неділя

«Реал» — «Атлетік»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
 Арбітр: Адріан Кордеро Вега
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.