Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 21 грудня 2019, 17:55
4137
1

Bellator 235. Джош Барнетт – Ронні Маркес. Прогноз і анонс на бой

Представляємо центральний бій турніру Bellator 235 в Гонолулу на Гавайях

| Оновлено 21 грудня 2019, 17:55
4137
1
Bellator 235. Джош Барнетт – Ронні Маркес. Прогноз і анонс на бой
MMA Junkie
У ніч з 20 на 21 грудня відбудеться перший з двох поспіль запланованих турнірів MMA в Гонолулу на Гаваях. В рамках Bellator 235 американський ветеран Джош Барнетт (35–8) вийде в октагон проти бразильця Ронні Маркеса (19–7). Бій повинен відбутися не раніше 07:00 за київським часом.
 
Update. Бій скасований в останній момент. Барнетт знявся з поєдинку через хворобу.
 
Бекграунд
 
42-річний Джош Барнетт (35–8) після трирічної перерви у виступах повертається до боїв, відсвяткувавши свій день народження в листопаді. Однак не було часу з'їсти торт у «Майстра війни». Барнетт старанно працював, набираючи кращу фізичну форму. Колись давно, в 2002 році, він був чемпіоном UFC у надважкій вазі. Перемагав Боббі Хоффмана, Марка Ханта, Александа Ємельяненко, Сергія Харитонова, Френка Міра, Роя Нельсона.
 
Барнетт відновлює кар'єру з чистого аркуша і невгамовною жагою до перемоги в дебютному бою в Bellator. Вболівальники не бачили його в ділі з вересня 2016 року, коли він переміг білоруса Андрія Арловського. З чудовою технікою боротьби Джош виграв більшість поєдинків сабмішном і є складним суперником для будь-якого супротивника.
 
31-річний бразилець Ронні Маркес (19–7) зробить ставку на молодість, адже він на 11 років молодший за Барнетта. Він може змагатися як в 205, так і в 265 фунтах. Зараз він віддає перевагу суперважкому дивізіону, де виграв титул King of the Cage в лютому 2017 року. У своїй кар'єрі він також брав участь в UFC, World Series of Fighting (WSOF), Shooto і, останнім часом, в Professional Fight League (PFL). Тепер же дебютує в Bellator.
 
Починав кар'єру бразилець з рекорду 14–1, але потім був зломлений кілька разів, і справи пішли погано. З тих пір його рекорд становить 5–6. Він програвав будь-якій опозиції вище свого рівня – Йоелю Ромеро, Тьяго Сантосу, Брендону Халсі. Він також знижувався у ваговій категорії кілька разів. Здається, при всіх своїх недоліках, просто бути молодшим – абсолютно недостатньо для перемоги.
 
 
Цитата перед боєм
 
Джош Барнетт: «У нашому бою діло буде не в моєму супернику, а в мені і в тому, наскільки готовий, швидкий і спритний я буду. Я очікую від Ронні Маркеса тільки кращого в цей вечір, але для мене це просто черговий поєдинок. Я знаю, що мені потрібно, щоб виступити в повну силу. І до тих пір, поки я зможу втілити це в життя, за підсумком бою я буду радий, що б там не трапилося. Але я сильно сумніваюся, що мені належить випробувати щось, крім перемоги, якщо я буду в кращій формі.
 
Крім пояса, є дещо, на що я дійсно націлений в Bellator. Сподіваюся, я отримаю можливість опинитися в рингу з моїм другом, легендарним і неймовірним бійцем, яким був Федір Ємельяненко і залишається до тих пір, поки не вирішить піти зі спорту. Сподіваюся, вони з Рампейджем влаштують приголомшливий поєдинок і ніхто не отримає травм».
 
Прогноз на бій – Джош Барнетт переможе Ронні Маркеса в першому раунді.
 
Зважування на Bellator 235
 

Файткард Bellator 235

Джош Барнетт – Ронні Маркес
Тобі Мезич – Ерік Перес
Алехандра Лара – Вета Артеага
Тайван Клакстон – Брейдон Акео
Джоуї Девіс – Кріс Сіснерос
 
Попередні бої:
 
Хантер Эвальд – Брісен Болохао
Тай Гвердер – Джозеф Крір
Касс Белл – Пьєр Дагузан
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 11
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Складено рейтинг найдорожчих промоцій світу. Лідер коштує понад 11 млрд
MMA | 19 квітня 2024, 18:25 0
Складено рейтинг найдорожчих промоцій світу. Лідер коштує понад 11 млрд

Forbes порівняв ліги за дорожнечею

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maradona
Бій відмінений.