Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
2245
0

UFC Fight Night 165: Анонси та прогнози головних поєдинків

Турнір UFC Fight Night 165 прийме «Саджик Арена», що в Пусані

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
2245
0
UFC Fight Night 165: Анонси та прогнози головних поєдинків
Твіттер UFC

У найближчу суботу вранці за центральноєвропейським часом стартує друга південнокорейська подія UFC. Турнір UFC Fight Night 165 прийме «Саджик Арена», що в Пусані.

Френкі Едгар vs Чон Чхан Сон

Спочатку запалити «Саджик Арену» повинні були «Корейський Зомбі» Чон Чхан Сон і Брайан Ортега, але останній отримав травму коліна і його замінила легенда UFC Френкі Едгар.

Для того, щоб виступити в Кореї, Едгару довелося відмінити поєдинок проти Корі Сандхагена, запланований на 25 січня на UFC Fight Night 166. У останніх трьох сутичках Едгар був нокаутуваний Брайаном Ортегою і в липні пройдений за очками на той момент чемпіоном UFC в напівлегкій вазі Максом Холловеєм.

Головна зірка ММА у себе на батьківщині Чон Чхан Сон в червні забив за хвилину граунд-енд-паундом Ренату Мойкану. Цим він закрив образливу поразку Яїру Родрігесу, який на останній секунді п'ятого раунду програного для нього поєдинку відправив у нокаут «Корейського зомбі» точним ударом ліктя.

Прогноз на бій

Едгар напевно постарається впродовж усієї сутички «душити» суперника темпом. Якщо Чон Чхан Сон хоче виграти, він повинен фінішувати опонента. Кореєць відмінно себе почуває на землі і має нокаутуючу силу, проте Едгар у своїй кар'єрі тільки раз програв достроково. Чекаємо, що Френкі комбінуватиме удари «по поверхах» з боротьбою, щоб кінець кінцем отримати чергову перемогу суддівським рішенням.

Перемога Едгара за очками

Волкан Оздемір vs Александр Ракіч

twitter.com/ufc. Волкан Оздемір

Пару ко-мейн івента складуть два вибухонебезпечні європейські ударники-напівтяжі Оздемір і Ракіч.

У своєму крайньому поєдинку Оздемір видав бездоганний перфоманс. Він терпляче почекав, доки Ілір Латифі видихається, щоб накинутися на нього зі своєю убивчою потужністю, і в кінцівці другого раунду швед був нокаутований. Але не забуватимемо, що цьому успіху передувала чорна смуга з трьох поразок підряд - Дениелу Корм’є, Ентоні Сміту і Домініку Рейєсу.

9 з 12 жертв Ракіча, у тому числі двоє його останніх суперників, випробували на собі його нокаутуючу потужність. Рік тому він ефектним нокаутом пройшов Девіна Кларка, а через шість місяців за 47 секунд хайкіком зупинив Джимі Мануву.

Прогноз на бій

Протистояння двох панчерів обіцяє стати жорстким, як би довго воно не тривало. Обоє покладаються на свою страшну ударну потужність і не зацікавлені в грепплінгу, тому цього вечора будь-який з них може втратити свідомість. Оздемір має цінніший досвід, але на боці Ракіча перевага в швидкості і габаритах.

Перемога Ракіча нокаутом в 2-му раунді

Чхве Ту Хо vs Шарль Журден

У мейн карді виступить ще одна корейська зірка. Чхве Ту Хо, нарешті, знову вийде в октагон, де його чекатиме канадець Журден.

На жаль, з 2016 року Хо бився тільки один раз і причиною тому - проходження обов'язкової військової служби. «Корейський суперхлопчик» є одним з найзахоплюючих напівлегковаговиків у ростері UFC. Чотири з його п'яти виступів в октагоні завершилися нокаутом. Чхве Ту Хо повернеться після двох поспіль поразок. У 2016 році він поступився рішенням Кабу Свонсону в «Бою року», а в 2018-му він влаштував війну з Джеремі Стівенсом і в результаті впав від його рук і ліктів.

Журдену також треба закрити програш, якого він зазнав суддівським рішенням від Деса Гріна у своєму дебюті в UFC.

Прогноз на бій

Кожен виступ Чхве Ту Хо - потенційно «Бій вечора». Кореєць відомий своєю здатністю відправляти в нокаут і видовищним стилем, проте Журден в UFC зарекомендував себе як агресивний і небезпечний ударник. Канадець дуже впевнений у своїх руках, і це, ймовірно, зіграє проти нього, Хо є кращим на ногах і у нього величезна мотивація - подарувати співвітчизникам у залі свою яскраву перемогу.

Перемога Хо нокаутом в 1-му раунді

Основний кард

Френкі Едгар – Чон Чхан Сон

Волкан Оздемір – Александр Ракіч

Чхве Ту Хо – Шарль Журден

Чон Да Ун – Майк Родрігес

Пак Чон Йон – Марк-Андре Барріо

Кан Кйон Хо – Лю Пін’юань

Попередній кард

Сіріл Гейн – Таннер Босер

Чхве Син У – Суман Мохтарян

Дон Хйон Ма – Омар Моралес

Алешандре Пантожа – Метт Шнелл

Раоні Барселос – Саїд Нурмагомедов

Міранда Грейнджер – Аманда Лемос

Хейлі Алатенг – Райан Бенуа

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.