Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 грудня 2019, 12:13
14469
16

Олексій АНДРОНОВ: «Тренери Динамо не знають, як використовувати Родрігеша»

Відомий російський коментатор - про свого протеже

| Оновлено 20 грудня 2019, 12:13
14469
16
Олексій АНДРОНОВ: «Тренери Динамо не знають, як використовувати Родрігеша»
Відомий російський коментатор і журналіст Олексій Андронов прокоментував скандальну ситуацію навколо нападника «Динамо» Жерсона Родрігеша, якого свого часу порекомендував керівництву клубу.
 
«Якщо виникають такі проблеми і людина приходить на тренування під «градусом», то про це треба говорити в той же день, а не тоді, коли закінчився сезон. Відповідно, в той же день штрафувати, переводити в дубль. А інакше якось не віриться, що все було саме так. Ось я ставлю себе на місце тренера. Родрігеш приходить п'яний на тренування. Мені що, грудня чекати, щоб перевести його в дубль? Виходить, треба ставити питання тренеру, який після цього залишає гравця в основному складі. Це взагалі тоді нонсенс. Я не можу собі, наприклад, уявити, щоб до Валерія Газзаєва людина прийшла п'яною і після цього залишилася в «основі».
 
З іншого боку, цілком зрозуміло, що ті тренери, які зараз працюють в «Динамо», просто не знають, як використовувати Родрігеша. Адже після цього він приїжджає в збірну, причому досить слабку, і забиває гол. Ще й забиває сербам. Я не готовий зараз захищати Родрігеша, може, він і приїжджав з «вихлопом». Але знову ж таки, повторюся - чому всі необхідні заходи не були прийняті в той же день, чому ми все дізнаємося після закінчення останнього матчу сезону, коли команда вже у відпустці?
 
Не чув, щоб подібні проблеми були у Родрігеша в інших клубах. Тим більше, що ми ретельно моніторили дане питання, і нічого ніде не спливало - ні в Японії, ні в Молдавії», - сказав Андронов.
Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Петрик
По большому счету можно сказать что тренеры дк не знают как использовать 90-95% легионеров. Возникает вопрос нахрена их тогда покупать вообще?
Муґунот Уух
можно, например, попробовать Родригеша на позиции сомелье
buka
Зато "динамовские сердца" отлично знают, как угробить команду.
johndow11
да как можно заиграть при таких тренерах? тот же Соль клепал голы как дурной, а тут полирует...
name_footbol
В Динамо не умееют работать с легионерами. Там еще и травля от восспитаников...
Помню комментарий Алиева где он говорил что называл их неграми или Милевского приходил всегда с бананами, молчу про Блохина, который вечно травил Диакате. Лесик слабый характером...Родригешь реально толковый парень. Допустим его отдадут в аренду Заре, он там играть в разы лучше. А вот в динамо играть тяжело, там бардак!
Cassini
Пёс не может услышать перегар, потому что он сам всегда с перегаром.
Павел Мельник
В этой команде остается только бухать с горя! И я как болельщик скоро сопьюсь на х с их игрой!
Andy_P
Вот что значит - поиграл чел в Молдове И, кстати, какого Андронов Молдову называет Молдавией? Застрял в совке?
MaxUa
Да все проще. За легионера уплачены деньги. И возникает желание эти деньги отбить. Т.е. шансы, что будет продан именно легионер больше, чем шансы, что будет продан воспитанник своей школы, на которого неизвестно точно, сколько было потрачено.
А покупатель будет наводить справки. Любой негатив может отразиться на цене в сторону понижения. Поэтому сор из избы стараются не выносить для того, чтобы не способствовать падению цены на свой же актив.
Vbolivalnyk-Peter
В динамо ніколи не вміли працювати з латиносами та темношкірими легіонерами. За всю історію одиниці заграли на більш-менш хорошому рівні. Тому немає сенсу навіть пробувати їх запрошувати. Потрібно якщо вже й брати легіонерів то когось зі слов'ян чи балканців.. (це при нинішніх розкладах з тренерами. Звичайно, якщо з'явиться нормальний іноземний тренер, то можливо щось зміниться, а наразі... Печалька повна!)
George Abuladze
Да не нужны в Динамо легионеры, наигрывайте Бесединых, Сидорчуков, Гармашей, Буяльских, Бущанов, а мы будем ржать с их игры в Европе, а в Украине с судьями удасться все порешать и легко получить второе место!
mikmir1
Забирайте в Росію, Або нехай залишиться в "Динамо" (К) ФК "Шахтар" (Донецьк) буде набагато легше грати проти СУПЕР-ГРАВЦЯ.
UKRAINE FAN
Дрон абосрпался. Так выделывался что посоветовал такого крутого игрока а оказывается Леонинко был прав что игрок говно!