Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 грудня 2019, 04:53
14595
10

Умар КРЕМЛЬОВ: «Гассиєв переможе Усика в бою-реванші»

Російський боксер Мурат Гассієв півтора року не виходив у ринг

| Оновлено 20 грудня 2019, 04:53
14595
10
Умар КРЕМЛЬОВ: «Гассиєв переможе Усика в бою-реванші»
Instagram. Усик та Гассієв
Генсек Федерації боксу Росії Умар Кремльов розповів, що вірить в перемогу росіянина Мурата Гассієва над українцем Олександром Усиком в бою-реванші.
 
«Гассієв був травмований, тому бої зривалися. Але в січні у нього планується бій, а потім ми будемо вести переговори про його поєдинок в Росії. Чим більше таких боїв буде у нас, тим популярнішими стане бокс. У нас багато регіонів, здатних приймати такі заходи, не тільки Москва і Пітер.
 
Знаєте, зараз Мурату потрібно якомога швидше відновитися і повернутися на ринг, ми його підтримаємо. Реваншу з Усиком хочемо не тільки ми, його весь світ хоче. І я впевнений, що Мурат в ньому переможе. У першому бою у нього були проблеми то з рукою, то з плечем, але це не виправдання. Просто потрібен реванш, де переможе найсильніший. Впевнений, що ним стане Мурат».
 
Нагадаємо, 21 липня 2018 року в Москві Усик переміг Гассієва одноголосним рішенням суддів у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії.
 
Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Biwis
Весь мир хочет боя Усик-Гассиев!? А где я в это время был?)))))
Сергій Купенко
Дурак мыслями богатеет.
DKTheBest2
Мир какой хочет? Рузьге?
В первом бою чурка даже не видел толком Усика. Не то что попасть, даже прицелиться не мог (его слова секундантам между раундами). Какой нафиг реванш?
Там была победа Усика, как говорится-в одни ворота. Гассиев был полностью деклассирован Усиком. О реванше может только мечтать. Никому второй бой не интересен.
ser_nat
В чем проблема предложите Усику гонорар 50 лямов и бой состоится в ближайшее время.
vizuals
Кумар і під час першого бою розповідав у соцмережах, що усе норм, Гассієв веде, так що, не звертаємо уваги - кокса у кремлі багато, літаками возять.
kot_sumy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kvlad200760
А я все чекав коли вони почнуть писати що у Гасієва були якісь проблеми!!! Нарешті дочекався,хоча Кремлев і пише що то не виправдання(ну повинен він був так написати). По звичній манері росіян він напевне подумав що про цей бій всі забули і Гасіев доволі непогано виглядав в тому бої ? Ні не забули!!! Сказати що це був бій учня з професором це нічого не сказати. Усик довів всім що володіти нокаутуючим ударом не означає автоматично перемагати ,і що бокс це спочатку техніка,потім тактика і тільки наостанок нокаутуючий удар!!!Я вважаю що другий бій Усика с Гассієвим нічого Сашку не може дати в спортивному сплані,ну а те що це не матч-реванш всім зрозуміло.Ще одне слівце(матч-реванш) полубляють росіяни коли обісруться!!!
Comrade Me
Какой кремль, такой и умар.
StrikeX
ну хіба дочекаються, поки Усику стукне 36-37, і більш молодий Гасієв тоді зможе його побити.
Ukraine_Kiev_Fan
Ну и бредятина а не заявление......Я вас умоляю. Кто такой УСИК и кто такой гасиев? Ответ: ЭКС-АБСОЛЮТНЫЙ ЧЕМПИОН и боксер. Пусть уже начнет выступать ваш Гасиев в супертяжах, становится обязательным претендентом и там посмотрим. А пока даже у Пельменя больше шансов на бой