Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 грудня 2019, 19:06
8586
9

САБО: «Невихід Динамо – це катастрофа! Але звільняти Михайличенка не можна»

Футбольному експерту сподобалася тактика «Аталанти» в матчі в Харкові

| Оновлено 19 грудня 2019, 19:06
8586
9
САБО: «Невихід Динамо – це катастрофа! Але звільняти Михайличенка не можна»
dynamo.kiev.ua. Йожеф Сабо
Футбольний експерт Йожеф Сабо поділився думкою про кризову ситуацію в київському «Динамо»:
 
«Ні в якому разі звільняти Михайличенка не можна, у нього повинна бути гарна програма підготовки команди. Тренер повинен знати, яким чином підняти рівень гри – це найголовніше питання. Просто так тренуватися – це не те. Свіжий приклад: гра «Аталанти» в Харкові. Вони обрали тактику: активний відбір, пресинг. Як тільки хтось із футболістів «Шахтаря» отримував м'яч – його відразу ж «накривали» двоє-троє гравців. До того ж, вони всі 90 з гаком хвилин носилися по полю – це говорить про фізичну готовність команди.
 
У великого Лобановського фізика завжди була на першому плані. Крім того, ігрова дисципліна – на дуже високому рівні, тобто, тренер дає завдання гравцеві, яке він повинен виконати. Якщо не виконуєш, вибач, йди в іншу команду або сідай на лаву запасних. Подивіться, які фізичні кондиції у команди Гвардіоли або Клоппа. Всі футболісти носяться по полю до фінального свистка, і що примітно, всі відбирають у суперника м'яч, Салах в тому числі...
 
Невихід до плей-оф Ліги Європи? Це катастрофа! Вибачте, але слабкіше групи вже неможливо було знайти. Тільки подумати: «Динамо» не може обіграти вдома таких суперників. Не можуть, бо немає гри. Абсолютно. Подивимося, що буде після зимової паузи».
 
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 01:50 1
Куртуа одним словом охарактеризував Луніна після перемоги Реала над МанСіті

Тібо опублікував короткий твіт після матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 3
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Я так і не почув жодного аргумента чому не можна звільняти Михайличенка.Словесний понос від сабо,як завжди,ніякої думки в реченні
Sukiyaki
ну а в чем неправ дед?
вылет с лоховской группы - не жопа?
разве Пудель проводил предсезонку?
Кто бы ни тренировал сейчас ДК, рискует потерять имя.Зачем лезть в это болото, с весьма посредственным бюджетом,неэффективным до ужаса менеджментом, презом, ментально застрявшим между совком и Монако?
Кто постарше, вспомнит, приезжал такой Оттмар Хитцфельд, посмотрел на всю эту красоту, и бай- бай.Хотя тогда это безобразие не было в таком ужасающей безнадеге.Поэтому, пока будут Шубкины, не будет ни фу я.
kvlad200760
Ни в коем случае увольнять Михайличенко нельзя, у него должна быть хорошая программа подготовки команды. Тренер должен знать, каким образом поднять уровень игры - Йожеф Йожефович а якщо не знає? А якщо відсутня така програма?
dd dent
сабо может тренером относительно и неплохим был, но поставь хоть сейчас его куда-то, то крайних всех кроме себя всегда найдет, этого у него не отнять
dd dent
сабо: "Он, конечно, виноват... (пауза)... но он не виноват! Простите его, пожалуйста, товарищи судьи!"
Sinoga
Невже в Сабо стільки ненависті до Динамо, що він хоче щоб фізруки керували командою во благо шахтеру? невже він не бачить до чого докерувався тренер-фізрук.Який навіть не знає коли треба зробити заміну!!! Який ще більше за хацика розвалив Динамо! Може він (Сабо) і правда переживає за Динамо???
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andy Chak
ну і нахєр цей відстой у вигляді маразматіка сабо??? давно сбитий льотчік, який ярко виражався тільки своїм триндєжом після матчів, а так нулячий тренер повністю - жодного позитивного результату, враховуючи відсутність конкуренції на внутрішній арені під час його тренерства)))
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил