Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 19 грудня 2019, 03:58
2077
3

Кам’янський Прометей вибув з Кубку Виклику

У другому поєдинку 1/16 фіналу українки знову програли німецькому «Дрезднеру» 0:3

| Оновлено 19 грудня 2019, 03:58
2077
3
Кам’янський Прометей вибув з Кубку Виклику
CEV
У Кам'янському Дніпропетровської області сьогодні відбувся повторний матч 1/16 фіналу Кубка Виклику з волейболу серед жінок. Місцевий клуб «Прометей» приймав волейболісток німецького «Дредзнера».
 
З огляду на те, що в першому поєдинку в Німеччині виграли господарки майданчика з рахунком 3:0, для того, щоб продовжити виступ в цьому турнірі нашій команді треба було вирішити складну задачу - спершу взяти реванш 3:0 або 3:1, а потім розраховувати на перемогу в «золотому» сеті.
 
Підопічні Андрія Романовича вдало розпочали першу партію, взявши стартові три очки. Однак вже незабаром гості не тільки наздогнали суперниць, а вийшли вперед 3:4. Потім німецький клуб поступово збільшував свою перевагу, довівши його до плюс восьми - 13:21. І хоча українки в кінці партії трохи скоротили відставання, «Дрезднер» переміг 19:25.
 
І в другому сеті німецькі волейболістки відразу ж стали диктувати свої умови, повівши до середини партії 3:12. В цей момент вже багатьом вболівальникам все стало зрозуміло, «Прометей» не зможе досягти необхідного результату. Так воно і сталося. Програвши в другій партії 10:25, українки втратили шанси перемогти суперниць за підсумками двох матчів і продовжити виступ у Кубку Виклику.
 
Далі вже гра не мала турнірного значення. Гості явно скинули оберти і нашим волейболісткам вдалося вирівняти ситуацію на майданчику. Вже не такою великою була перевага «Дрезднера», але німецька команда все одно більшу частину партії вела в рахунку. Більш того, вона мала три матчболи при рахунку 21:24 і з третьої спроби перемогла 23:25.
 
Кубок Виклику з волейболу. Жінки
1/16 фіналу. Кам'янське (Україна)
Другий матч. 18 грудня
«Прометей» (Кам'янське, Україна) - «Дрезднер» (Дрезден, Німеччина)
0:3 (19:25, 10:25 23:25)
Перший матч - 0:3
 
Таким чином, німецький «Дрезднер» вийшов до 1/8 фіналу Кубку Виклику, а для дебютанта єврокубкового турніру українського «Прометея» цей міжнародний сезон, на жаль, завершено.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна другий рік поспіль програла у стартовому матчі в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:05 4
Калініна другий рік поспіль програла у стартовому матчі в Мадриді

Ангеліна в трьох сетах поступилася американці Керолайн Доулхайд

Угіс КРАСТІНЬШ: «Залишаюся у Баркомі-Кажани наступного сезону»
Волейбол | 24 квітня 2024, 21:35 0
Угіс КРАСТІНЬШ: «Залишаюся у Баркомі-Кажани наступного сезону»

Латвійський наставник продовжив угоду із львівським клубом ще на один рік

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mah
Соболезновать надо, кроме Прометея, еще и Химику, и Орбите, которые проиграли все, что только можно. В Украине женский волейбол не развивается Мельником и Егиазаровым и их прихлебателями в ФВУ. Никакой информации, когда уже отодвинут от кормушки этого Гария? Посмотрите сайт ФВУ, он же наполовину не работающий и не обновлен, позорище, бездельники.
rugby1970
Искренне соболезную... Хотя, о чем это я? Клуб, без всякого спортивного принципа, так, за пару копеек купивший место в Суперлиге и достаточно хороших, но очень уж беспринципных игроков, обречён... Спортивный бог - не фраер. И даже если "Прометей" чудом выиграет ЧУ - это будет самое бесславное, мерзкое и позорное золото...