Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 грудня 2019, 00:08
3402
1

Георгій ЦІТАІШВІЛІ: «Нікуди не збираюся йти з Динамо»

Гравець «Динамо» підбив підсумки року

| Оновлено 18 грудня 2019, 00:08
3402
1
Георгій ЦІТАІШВІЛІ: «Нікуди не збираюся йти з Динамо»
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков та Георгій Цітаішвілі
Вінгер «Динамо» Георгій Цітаішвілі підвів підсумки року і поділився планами на майбутнє.
 
- Цей рік склався для мене досить добре, навіть незважаючи на те, що на клубному рівні я грав нечасто. Такий період в кар'єрі теж потрібен. У цей момент головне проявити терпіння і наполегливість, працювати і боротися за свій шанс вийти в основному складі. Думаю, що такі періоди є у кожного гравця.
 
Я нікуди не збираюся йти, моя задача - проявити себе в «Динамо». Для цього я докладу всіх зусиль і вмінь.
 
- Чи відчуваєте, що у другій частині сезону у вас буде більше ігрового часу?
- Все залежить тільки від мене. У нас в команді велика конкуренція і потрібно бути добре готовим для того, щоб її виграти. Для мене дуже важливо стати гравцем першої команди, тому що зараз я перебуваю між основою і дублем. Спробую заслужити довіру тренерського штабу і довести, що гідний виступати в головній команді «Динамо».
 
- Ви виграли чемпіонат світу серед двадцятирічних. Очевидно, що це незабутні враження ...
- Так, таке не забудеться ніколи. Гордий, що зумів гідно представити країну в футбольному світі і дуже радий нашій гучній перемозі.
 
- Вчора відбулася церемонія нагородження команди U20, після якої представників «Динамо» звинуватили в тому, що вони не з'явилися через заборону президента клубу.
- Нас взагалі ніхто і нічого в клубі не просив щодо цього нагородження. Навіть розмов не було, не кажучи вже про якісь вигадані заборони. Ситуація особисто у мене дуже проста - я вже давно купив квитки на 16-е грудня (наступний день після заключного матчу). В даний момент я знаходжуся в Грузії, після чого відлітаю на відпочинок до іншої країни.
 
- Далі все за планом?
- Так, я повертаюся до Києва, потім у нас медогляд і перший збір. Ми всі розуміємо важливість підготовчого періоду і свою відповідальність перед уболівальниками.
 
Дуже хочеться, щоб в подальшому гравці з фанатами «Динамо» були одним цілим. Щоб наше спілкування і після успіхів, і після невдач, відбувалося з повагою і у нас не виникало проблем у взаєминах, - сказав чемпіон світу U-20.
 
Відзначимо, що Цітаішвілі в поточному сезоні провів у складі «Динамо» 4 матчі, в яких відзначився одним асистом. Також на його рахунку 2 голи в двох матчах Юнацької ліги УЄФА.
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил