Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 18 грудня 2019, 00:09
7603
0

Збірна України U-20 в серії булітів вирвала перемогу у Італії

Молодіжна збірна України забезпечила собі збереження прописки в дивізіоні 1В

| Оновлено 18 грудня 2019, 00:09
7603
0
Збірна України U-20 в серії булітів вирвала перемогу у Італії
iihf.com

У поєдинку молодіжного чемпіонату світу, який проходить в київському Палаці спорту, збірна України U-20 в серії булітів зломила опір італійських однолітків.

Рахунок був відкритий в першому періоді, коли атака «синьо-жовтих» завершилася точним кидком Кривошапкіна. Правда, не минуло й хвилини, як італійці зрівняли результат: Олер вразив «дев'ятку». До кінця першої двадцятихвилинки українці встигли побувати в більшості, але скористатися чисельною перевагою не вдалося. А ось другий період проходив вже під диктовку нашої команди. Підопічні Олега Ігнатьєва багато атакували, пресингували, і голкіперу збірної Італії Фадані доводилося постійно бути в напрузі. Але незважаючи на велику кількість кидків, українцям до другої перерви так і не вдалося реалізувати свою перевагу.

На початку останньої двадцятихвилинки українцям довелося двічі поспіль оборонятися в меншості. Впоравшись із цим завданням, «синьо-жовті» знову заволоділи перевагою, але вирвати перемогу в основний час так і не вдалося. В овертаймі воротам італійців серйозно загрожували Морозов і Кривошапкін: знову безрезультатно. Де Тоні міг «подарувати» перемогу Італії, але не реалізував вихід сам на сам з Оганджаняном. У підсумку, долю протистояння вирішувала серія булітів, в якій точнішими виявилися хокеїсти збірної України.

Таким чином, наша команда вже точно не вилетить з дивізіону 1В і в середу завершить домашній турнір матчем проти Естонії.

Молодіжний чемпіонат світу. Дивізіон 1B. 4-й тур.

Італія U-20 - Україна U-20 - 1:1 (1:3 Б)

Шайби:
0:1 - Кривошапкін (Матейченко - Чолач, 12:15), 1:1 - Олер (Соельва, 12:49)

Буліти реалізували: Олер - Кривошапкін, Пересунько, Архипенко

Італія: Давіде Фадані - Даніель Сораруф, Майкл Сольва, Патрік Деметс, Максиміліан Соельва, Мануель Олер, Алессіо Стаблюм, Тім Ліндер, Рене Делука, Патрік Томасіні, Стефан Делука - Алекс Гроссрубатшер, Франческо Тауфер, Давида Боссі, Діно Андреотті, Джованні Тоффолі - Александер Бруннер, Алекс Зеччетто, Едгар де Тоні, Ноа Лакеделлі, Філіппо Салваі

Україна: Артур Оганджанян - Микита Кругляков, Артур Чолач, Артем Матейченко, Гліб Кривошапкін, Олександр Пересунько - Денис Матусевич, Михайло Васильєв, Фелікс Морозов, Дмитро Даниленко, Денис Архипенко - Сергій Логачов, Богдан Грицюк, Артем Целогородцев, Владислав Брага, Богдан Середницький - Євген Ратушний, Євген Абаджян, Станіслав Садовиков, Ярослав Панченко, Олексій Сиротенко.

ІТАЛІЯ U-20 - УКРАЇНА U-20. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.