Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3708
0

Олександр СОПКО: «Дніпро-1 фантастично розвивається як клуб»

Спеціаліст поділився думкою про виступ дніпровського клубу в першій частині сезону УПЛ

Олександр СОПКО: «Дніпро-1 фантастично розвивається як клуб»
ТК Футбол. Олександр Сопко
Колишній захисник київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Олександр Сопко підбив підсумки першої частини сезону УПЛ для «Дніпра-1».
 
«Дніпро-1» фантастично розвивається як клуб. Щороку піднімаючись дивізіоном вище. Перш за все це говорить про роботу, проведену тренерським штабом Дмитра Михайленка. Дніпряни вибрали правильний вектор розвитку. У тих краях багато дитячих шкіл і вистачає футболістів, яким потрібно грати на серйозному рівні. Цей шлях більш надійний і більш дешевий. Опора на свої кадри і правильну роботу в майбутньому обов'язково принесе дивіденди.
 
Але зараз, потрапивши на великій швидкості в Прем'єр-лігу, всі розуміли, що з таким складом буде складно вирішувати серйозні завдання. Багато виконавців вже вийшли на максимальний рівень своєї майстерності, а для того, щоб наставник міг розвивати свої тренерські ідеї, йому потрібні нові гравці, які могли б дати поштовх до розвитку системи...
 
Якщо дніпряни зможуть якісно підсилитися під час зимової перерви, про що в клубі вже заявляють, то у них буде шанс посперечатися за місце в першій шістці. В іншому випадку можна буде планомірно готуватися до наступного сезону. Вважаю, що до боротьби за виживання справа не дійде», — вважає Сопко.
 
Після 18-ти зіграних турів «Дніпро-1» посідає 8-е місце в чемпіонаті України, маючи в активі 18 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 18-28.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.