Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 грудня 2019, 07:34
5867
40

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Справжній уболівальник завжди має бути з командою»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу над «Десною» (1:0)

| Оновлено 17 грудня 2019, 07:34
5867
40
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Справжній уболівальник завжди має бути з командою»
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко
Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко підбив підсумки перемоги над «Десною» (1:0) у 18-му турі чемпіонату України.
 
«Через два дні після «Лугано» була гра з непростою командою, яка відмінно грає в цьому сезоні, яка по праву займає те місце, на якому вона зараз знаходиться, показує добротний футбол. І, звичайно ж, нам було дуже важливо і психологічно, і фізично відновитися, щоб підготуватися до цієї гри. На мій погляд, нам це вдалося. Не все виходило, видно, що команді не вистачало свіжості і сил. Але є характер. Я вдячний хлопцям за те, що вони вийшли і грали на результат. І виконали все те, що ми запланували. Хоча без помилок не обійшлося.
 
Легко бути з командою, коли у неї все виходить, і є результат. Але бувають і непередбачені моменти, і важкі ігри, і незаслужені результати. Мені здається, справжній уболівальник завжди має бути з командою і вірити в неї», — зазначив Михайличенко.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 3
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 20:20 4
Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів

Це був не найкращий тиждень для лондонців

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав Скориков
Так якщо команда вже останніх років так 10 років тоне на дно, то що робити вболівальнику? Чекати?, Чого?, пан Михайличенко був спортивним директором, що надиректорував? провальні трансфери?, взагалі що робить в Динамо шобла директорів?
Виталий Сивков - Первый вице-президент
Резо Чохонелидзе - Генеральный директор
Леонид Ашкенази - Вице-президент
Евгений Красников - Вице-президент
Андрей Мадзяновский - Вице-президент
Алексей Паламарчук - Вице-президент
Михаил Петрошенко - Вице-президент
Алексей Семененко - Вице-президент
Кожен отримує ОГОГО зарплатню в конвертах, а маса фанатів працюють за пару тисяч в місяць, купуютьквитки приходять на футбол, а Динамо з року в рік обсирається, і вже називаємо Лугано, Мальме, Копенгаген, Десну, мало не грандами футболу! Позоріще, і ганьба! Обідно до чого довели динамо ці галімі "професіАНАЛИ"!!!
ALM
А настоящий тренер при невыполнении поставленных целей подает в отставку
russol30
Та в Динамо пісєц що робиться, Родрігес з іншими в дублі і на трансфер виставлені, за пьянку, зовсім нема атмосфери в команді, чим дальше тим хуже
VVV
От читаєш його інтерв’ю,і розумієш - людина настільки далека від тренерського ремесла.... грали з Десною жалюгідно,але вимучили перемогу - значить « виполнили установку на игру»,а якби Десна вкінці таки зрівняла, то точно казав би «не виполнили установку на игру».. от і весь коментар. А щодо звільнення..Хто згадає,яке з динамівських сердець подало у відставку саме,після поганих результатів? Ніхто.А чому?бо вони і самі розуміють що тренери з них нікчемні,і такий непотріб після провалу в Динамо більше ніхто не підбере..
AЛВ
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Справжній уболівальник завжди має бути з командою», а невдалий тренер повинен сам швидко покинути команду.!!!
Іван Лапечук
Человек у которого есть хоть капля совести и чести подал бы в отставку после проиграша Мальме
buka
Да, настоящий болельщик должен быть с командой! Но когда с командой происходит черт знает что, когда в команде назначаются такие бездарные тренеры, как Лесик, как Хацкевич и прочие, когда президент клуба уже давно "потерялся" в политике "динамовских" сердец и полным ходом ведет корабль на дно, то настоящие болельщики должны "помогать" таким президентам продавать клубы, а таким тренерам отправляться в первую лигу. Думаю, что так будет правильно! Лесик ВАЛИ! Имей совесть и смелость!
Ivan Romanov
Пока суркисы будут владеть клубом, ничего хорошего не будет. Давно пора понять. Они не способны делать глобальные изменения. Сколько там у нас ещё бывших футболистов Динамо в главных тренерах не ходило?? Ой, мама...
Kevko
Настоящий болельщик не будет молча созерцать низкокачественный футбол и деградацию своей команды
DYNKYIVPIK
«Справжній уболівальник завжди має бути з командою», це ТАК!, але не з горе-«спецами», недолугим «власником», які ДЕСЯТИРИЧЧЯМ ГРОБЛЯТЬ улюблену на протязі ВСЬОГО їх ЖИТТЯ їхню команду, яка до них була дійсно УЛЮБЛЕНОЮ ДЛЯ МІЛЬЙОНІВ, гордістю СВІТОВОГО ЗНАЧЕННЯ (до того ж, складеною не з посередніх заробітчан-«легіонерів», а із СВОЇХ, ПАТРІОТІВ). То й Справжній уболівальник завжди МАЄ ПРАВО НЕГАЙНОЇ ВІДСТАВКИ недолугих «спеців», які НІЧОГО не досягли як тренери (буряки, блохи, хацики, михікі й інші гни дики-псевдо теоретики за ПК), й заміни їх на СПРАВЖНИХ ФАХІВЦІВ, які забезпечать і красу, і розум ігри, і достойний РЕЗУЛЬТАТ!!!
PUTINHUILO
БЕЗНАДЕГА
Вместо того,чтобы быть мужиком и подать в отставку после провальных результатов,у него хватает наглости еще и поучать болельщиков...
Лесик ,"учи жену щи варить".
Саша Фирсов
Если честно физрук Михайличенко никому не нужен как тренер, кроме Суркиса.
Миха 10 лет никого не тренеровал, это многое что говорит о его уровне, что тренер он НИКАКОЙ, и на фиг не кому не вздался. Ну разве что из Молдовы, Беларуссии или первого дивизиона рассии ФНЛ могут пригласить, это его уровень. Там где сейчас находится физрук Хацкевич...вот и весь уровень сердец динамовских.
Так Динамо с Михой и его штабом физруков, успехов не видать, и ничего не светит ни в Чемп. Украине, ни в еврокубках.
korsun_skif
Ребров доказал, что при наличии в команде толкового тренера, все будет! И такого тренера нужно срочно искать в межсезонье!
George Abuladze
Ничего Миха, все равно осенью выгонят, будешь на свалке истории рядом с Хацкевичем
Alehandro
Ничего я тебе не должен! Ты игру достойную покажи, а потом поговорим кто кому и чего...
hidalgo65
насчет незаслуженных результатов-это ничейка с Лугано,там проиграш должен был быть?
Empty
Но бывают и непредвиденные моменты, и тяжелые игры, и незаслуженные результаты. Ето лет так 15 длится
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Martin Cristofer
Тобто терпілой.