Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2023, 18:46
3626
0

Символічна збірна 18-го туру УПЛ

Кращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 03 жовтня 2023, 18:46
3626
0
Символічна збірна 18-го туру УПЛ
ФК Олександрія. Максим Третьяков (ліворуч)
Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками 18-го туру чемпіонату України з футболу.
Воротар:
Георгій Бущан («Динамо»). Провів впевнений поєдинок з «Десною», не пропустив, чим допоміг своїй команді здобути перемогу з мінімальним рахунком.
Захисники:
Олександр Тимчик («Зоря»). Футболіст дуже непогано зіграв із «Шахтарем», хоч «Зоря» і поступилася з рахунком 1:2. Якісно закривав свій фланг і не забував підключатися до атак.
Сергій Кривцов ( «Шахтар»). Допоміг своїй команді обіграти непоступливу «Зорю». Був надійним.
Віталій Вернидуб («Зоря»). Не дав розгулятися гравцям лінії атаки «Шахтаря»
Віталій Миколенко («Динамо»). У поєдинку з «Десною» встиг пограти на двох позиціях — лівого захисника і центрального захисника. Відзначився відмінною передачею на голову Солю, але форвард «Динамо» примудрився не влучити у ворота з лінії воротарського.
Півзахисники:
Віктор Циганков («Динамо»). Є думка, що останнім часом Циганков тягне ковдру на себе і віддає партнерам замало передач. Проте саме його гол дозволив «Динамо» обіграти «Десну» (1:0).
Максим Третьяков («Олександрія»). Хавбек «Олександрії» відзначився дублем у ворота «Дніпра-1», дозволивши своїй команді здобути перемогу з рахунком 2:1.
Богдан Лєднєв («Зоря»). Відзначився забитим м'ячем у ворота «Шахтаря», намагався постійно створювати гостроту біля чужих воріт.
Владислав Кочергін («Зоря»). Віддав результативну передачу на Лєднєва. У першому таймі міг претендувати на пенальті, коли м'яч після його удару влучив у руку Додо, але свисток арбітра промовчав.
Нападники:
Ренан («Львів»). Відкрив рахунок на 13-й хвилині поєдинку з «Колосом», чим допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 3:2.
Жуніор Мораес («Шахтар»). В черговий раз зробив свою роботу, відкривши рахунок у поєдинку із «Зорею». У 16-ти матчах УПЛ в поточному сезоні Мораес забив 15 м'ячів і віддав 6 результативних передач.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.