Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Хабіб НУРМАГОМЕДОВ: «Стрибнув в табір Конора? Я хотів їх покусати!»

18 квітня російський боєць проведе бій на UFC 249 з Тоні Фергюсоном

Хабіб НУРМАГОМЕДОВ: «Стрибнув в табір Конора? Я хотів їх покусати!»
YouTube. Хабіб стрибає на тренерів Конора
Російський боєць UFC Хабіб Нурмагомедов згадав про свої емоції під час епічного поєдинку з ірландцем Конором Макгрегором, коли він після перемоги задушливим прийомом стрибнув з октагону прямо в табір суперника:
 
«Найважливіша перемога? Передостанній бій. Той, який пройшов в жовтні 2018 року. Я не мав права програти. Треба було вигравати в будь-якому випадку.
 
Я терпів під час підготовки та бою, збирав ці емоції, щоб не зірватися. Але у мене своє розуміння. Для мене було незрозуміло, як такий же спортсмен, як я, може мене ображати. Я, напевно, хотів їх покусати! Батько – інша людина, для нього це не зрозуміло. І він не схвалив би цей вчинок.
 
Я довгий час тримав себе в руках. Там, де я виріс, так не роблять. Не знаю, може, в інших місцях це прийнято – летіти в Америку і говорити образи. Важко, як би це правильно сказати, за їхніми поняттями жити. Мої поняття такого не дозволяють. Гаразд, якщо так робить людина, яка спортом не займається. Але ти ж спортсмен, теж професіонал, а починаєш ображати.
 
Якщо стороння людина з вулиці до мене підійде і щось таке скаже, я можу на це і уваги навіть не звернути. Я повинен тримати себе в руках, адже як професіонал можу його вбити. Він же не знає, як падати, як приймати удари, а я цим все життя займаюся.
 
Коли він [Конор] почав стукати – це називається панічна атака. Не тільки атака з мого боку, але й панічна.
 
Хороша мотивація – бій з Тоні Фергюсоном 18 квітня. Після цього сядемо, подумаємо, що робити далі. Але я буду всю кар'єру битися в категорії 70 кілограмів.
 
Я точно не буду під нього підлаштовуватися. Швидше за все, він буде під нами. Зараз я тренуюся щодня, проводжу в залі. Куди б не полетів, де б не перебував. Але поки не хочу давати великі навантаження, коли до бою чотири місяці. Тому що можна перевантажитися. 100 днів важких навантажень вистачить.
 
Я думаю, нічого не зміниться. Буду робити те, що роблю все життя. Девіз мого батька: «Зберігай колишні якості і рухайся далі». Колишні якості у мене залишаться. Якщо йому є що протиставити – нехай протиставляє. Я ж буду робити те ж саме, що і на протязі всієї своєї кар'єри: тиснути, хапати, кидати, бити, змушувати втомитися».
 
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
comentraktor
А вот ешо дэвис: если сдэлал шаг с левой ноги - следующий сделай с правой.
BekXan
Ха )Где он вырос так не принято)))А потом спускаетесь с гор увидев первый раз толчок что вы вы вытворяете,а?Вы никого не уважаете и творите беспредел притом навязывая своё видение жизни !