Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 16 грудня 2019, 08:08
5842
2

Українська молодіжка програла французам в матчі ЧС U-20

Наша збірна втратила шанси на підвищення в класі

| Оновлено 16 грудня 2019, 08:08
5842
2
Українська молодіжка програла французам в матчі ЧС U-20
Збірна України провела свій третій матч на молодіжному чемпіонаті світу в дивізіоні 1B. І, на жаль, зазнала другої поразки.
 
Суперником нашої молодіжки стали ровесники з Франції, які роком раніше понизилися в класі. І вони відразу ж довели свою перевагу, повівши в рахунку 2:0 вже до 6-ї хвилині зустрічі.
 
Слід віддати належне нашим хлопцям. Вони вирівняли гру і ще до першої перерви забили гол. Після виграного вкидання біля чужих воріт відзначився Архипенко.
 
Другий період пройшов в практично рівній боротьбі, наші навіть мали чисельну перевагу, але не використали її.
 
У третьому періоді українці понеслися вперед, але припустилися прикрої помилки. Якою скористався Дюбе, оформивши дубль. В кінці матчу Україна заробила ще одну більшість, зняла воротаря - але змінити рахунок не зуміла.
 
1:3 - ми втратили шанси на підвищення в класі, але щоб не опуститися нижче, потрібна ще як мінімум одна перемога. Наступний матч збірна України проведе 17 грудня проти аутсайдерів групи, італійців. В цей же день, швидше за все, визначиться переможець: Франція зіграє з угорцями.
 
Молодіжний чемпіонат світу. Дивізіон 1B. 3-й тур.
 
Україна U-20 - Франція U-20 - 1:3 (1:2; 0:0; 0:1)
 
Шайби: 0:1 - Самюель Руссо (Шарль Шмітт, Кентен Томазіні, 4:21), 0:2 - Пьеррік Дюбе (Ділан Фабр, 5:25), 1:2 - Денис Архипенко (Фелікс Морозов, Дмитро Даниленко - 19:00), 1:3 - Пьеррік Дюбе (Ділан Фабр, 53:19).
 
Україна U-20: Артур Оганджанян, Владислав Гурко; Михайло Васильєв, Сергій Логачов, Богдан Грицюк, Микита Кругляков, Денис Матусевич, Артур Чолач, Євген Ратушний; Євген Абаджян, Станіслав Садовиков, Владислав Брага, Богдан Середницький, Ярослав Панченко, Артем Целогородцев, Фелікс Морозов, Олександр Пересунько, Олексій Сиротенко, Денис Архипенко, Дмитро Даниленко, Гліб Кривошапкін, Артем Матейченко.
 
Франція U-20: Валентин Дюкенн, Флоран Гурдіна; Йоан Куло, Шарль Шмітт, Ділан Фабр, Антонін план, Пьеррік Дюбе, Йоан Сальвія, Уго Алла, Баптист Брюш, Люка Шотан, Полен Мено, Жюль Боск, Матіс Бурільон, Луї Віту-Беллі-Бріссо, Самюель Руссо, Кентен Томазіні, Клеман Геннелон, Бастьєн Заго, Поль Жубер, Тео Віалятт, Флавіо Даї.
 
Арена: Палац спорту (Київ, Україна).
 
Арбітр: Ендрю Міллер (Великобританія)
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Даніеле ДЕ РОССІ: «Було нелегко. Мілан – сильна команда»
Футбол | 19 квітня 2024, 05:25 2
Даніеле ДЕ РОССІ: «Було нелегко. Мілан – сильна команда»

Наставник «вовків» радий тріумфу своїх підопічних

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan-Bogun
За гру з поляками і французами нашим хлопцям величезний респект! Не вистачило фарту ,силової гри і виконавчої майстерності в безліч гольових моментах! Але грали дуже достойно! Навіть "возили" французів півтора періода !
В Україні треба відновлювати сильний чемпіонат України! І це має робити саме держава! Тому що українські олігархи і бізнесмени дуже жадні...І держава має чи відділяти гроші для будування в кожному обласному центрі і на створення сильних клубів,чи створити умови для великого бізнесу для цього!
Це злочин,що льодові палаци спорту, по
5 000 глядачив ,в Києві,Харкові,Одесі,Дніпрі,Северодонецьк

у простоюють без сильних хокейних клубів,а інші клуби грають в мало не в тренувальних майданчиках на одну тисячу глядачив...!!!
Тількі в Києві можна відновити чьотири клуби - "Сокіл","Динамо","Арсенал","Будівельник"!
В Харкові це "Динамо","Металіст","Локомотив","Торпедо"!
В Одесі це "Чорноморець" і СКА"Одеса"!
В Северодонецьку це відновлений "Хімік",а також тимчасово донецькі "Донбас" і "Шахтар",поки звільнять Донецьк! В Дніпрі це "Дніпро" і "Метеор"!
kerch30
Как же так