Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
6832
0

Теренс Кроуфорд – Егідіюс Каваляускас. Прогноз і анонс на бій

Непереможений американець втретє захищатиме пояс WBO

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
6832
0
Теренс Кроуфорд – Егідіюс Каваляускас. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
В ніч з 14 на 15 грудня в Нью-Йорку чемпіон світу в напівсередній вазі за версією WBO Теренс Кроуфорд (35–0, 26 KO) з США буде захищати свій титул в третій раз. Його суперником стане литовський боксер Егідіюс Каваляускас (21–0–1, 17 KO)
 
Бекграунд
 
32-річний американець Теренс Кроуфорд не потребує представлення. Непереможений боксер є одним з лідерів рейтингу P4P, незалежно від вагової категорії. Перейшовши в напівсередню вагу, американець завоював титул WBO в бою з Джефом Хорном в червні 2018 року, а потім двічі захистив пояс в поєдинках проти Хосе Бенавідеса і Аміра Хана.
 
31-річний литовець Егідіюс Каваляускас теж поки не знав поразок на профі-рингу. Але перелік його суперників не настільки вражаючий. В останньому бою на початку червня була зафіксована нічия проти американця Рея Робінсона.
 

Цитати перед боєм
 
Теренс Кроуфорд: «В бійців без поразок є щось особливе. Вони зовсім по-іншому захищаються. Вони б'ються з зовсім іншою інтенсивністю і агресією. Боєць, який не раз програвав, вже знає, як це робити, він розуміє, коли його б'ють. Боєць же без поразок йде на тебе з усім, що в нього є. Тому я думав, що бій з Постолом буде важчим, ніж він виявився.
 
Я дивлюся на наступні бої хлопців, яким я завдав першої поразки, так, ніби вони не билися зі мною. Вони виглядають однаково проти посередньої опозиції, але коли вони виходять на хлопця мого калібру і виглядають зовсім по-іншому, всі починають звати їх мішками. Хоча до цього про них так не говорили».
 
Егідіюс Каваляускас: «Це відмінна можливість для мене – виступити проти кращого бійця в світі. Коли я виграю, я буду вважатися одним з кращих. Так, Теренс Кроуфорд – чудовий боксер, ось чому я хотів цього бою. Я займаю перше місце рейтингу по праву, і щоб виграти титул, потрібно битися з кращими, а краще за Теренса нікого не знайти. Так що я хочу цей титул і стану першим боксером литовського походження, який завоює його».
 
Церемонія зважування
 

Прогноз на бій
 
Теренс Кроуфорд є величезним фаворитом цього бою з коефіцієнтом в районі 1.05. Перевага в досвіді і техніці очевидна. Литовець має шанс всього свого життя, але вкрай примарний. Експерти сенсацій тут не чекають.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Теренса Кроуфорда
 
Файткард боксерського вечора в Нью-Йорку
 
Річард Коммі (Гана, 29–2) – Теофімо Лопес (США, 14–0)
Теренс Кроуфорд (США, 25–0) – Егідіюс Каваляускас (Литва, 21–0–1)
Джордж Камбосос (Австралія, 17–0) – Мікі Бей (США, 23–2–1)
Хосе Варгас (США, 15–1) – Ноель Мерфі (Ірландія, 14–1–1)
Майкл Конлан (Ірландія, 12–0) – Володимир Нікітін (Росія, 3–0)
Едгар Берланга (США, 12–0) – Сезар Нуньєс (Іспанія, 16–1–1)
Джуліан Родрігес (США, 18–0) – Мануель Мендес (США, 16–6–3)
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.