Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

IBF
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
11714
2

Річард Коммі – Теофімо Лопес. Прогноз і анонс на бій

У Нью-Йорку буде визначений майбутній суперник українця Василя Ломаченка

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
11714
2
Річард Коммі – Теофімо Лопес. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Коммі і Лопес
В ніч з 14 на 15 грудня в Нью-Йорку пройде чемпіонський бій між володарем титулу IBF Річардом Коммі (29–2, 26 KO) з Гани і претендентом на його титул Теофімо Лопесом (14–0, 11 KO) з США.
 
Очікується, що переможець бою повинен в 2020 році вийти на ринг проти українця Василя Ломаченка в бою за всі чотири основних чемпіонських пояси. У Hi-Tech вже три є, і для абсолютного домінування в легкій вазі не вистачає лише титулу IBF. Ломаченко спеціально прилетів до Нью-Йорку, щоб бути в рінгсайді цікавого бою. Тому у Коммі з Лопесом на кону стоїть шанс на великий поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу.
 
Бекграунд
 
Це буде другий захист 32-річного ганійця Річарда Коммі. Він завоював титул на початку лютого, відправивши в нокаут росіянина Ісу Чанієва вже в другому раунді. В останньому бою в червні противником був Раймундо Бельтран, і бій достроково завершився в 8-му раунді на користь боксера з Гани.
 
Молодий 22-річний американець Теофімо Лопес, в основному, запам'ятався уболівальникам не діями на рингу, а своєю манерою багато базікати. Боксер з США постійно веде агресивний трешток проти українця Василя Ломаченка, У Лопеса зараз 14 боїв без поразок, і хороші перспективи в легкій вазі. На Олімпіаді 2016 року він представляв Гондурас, припинивши боротьбу на стадії 1/4 фіналу. Останнім противником Теофімо Лопеса був японець Масайоші Накатані в червні, і бійці пройшли всю дистанцію.
 

Цитати перед боєм
 
Промоутер Боб Арум: «Якщо Лопес переможе Коммі в Нью-Йорку, то шанси на бій Лопеса проти Ломаченка в березні або квітні збільшаться з 50 до 95 відсотків. У боксі може трапитися все. Боксер може отримати серйозну травму. Однак ми плануємо бій Лопеса проти Ломаченка. Лома дуже хоче цього бою, схоже, що і Лопес теж. Звичайно, все буде залежати від суботнього поєдинку. Я хотів би побачити протистояння Ломи та Лопеса в березні, але, можливо, ми будемо змушені перенести дату на квітень через NCAA (Студентська асоціації баскетболу). Все залежить від людей з ESPN. Можливо, ми покажемо бій у відкритому каналі цієї станції. Це план, але він ще не затверджений. Цілком можливо, що такий хітовий поєдинок опиниться на платному стрім-сервісі ESPN +».
 
Теофімо Лопес: «Я знаю, що цей поєдинок змінить все. Я просто це знаю. Я тренувався набагато наполегливіше, ніж зазвичай. Після спарингів я завжди обмежувався лише присіданнями. В цей же раз я проробляв після спарингів велику роботу, доводячи себе до межі. Я знаю, що мені належить поєдинок чемпіонського рівня. Я збираюся стати першим чемпіоном світу з Гондурасу, і я обов'язково привезу пояс в Центральну Америку. Так що це дійсно великий бій, мужик».
 
Річард Коммі: «Я завжди був андердогом. Коли ти з Гани, то не отримуєш багато допомоги і постійно борешся за повагу і визнання оточуючих. Цей поєдинок – не виняток. Промоутери все обставляють таким чином, ніби Теофімо є чемпіоном, а я – лише претендентом. Мені здається, що тут вся справа в тому хайпі, який оточує Теофімо, спотворюючи сприйняття публіки. Але якщо ви запитаєте людей, які дійсно розбираються в цьому спорті, ось вони-то знають, що буде».
 
Дуель поглядів

Церемонія зважування

Прогноз на бій
 
Непереможений Теофімо Лопес є фаворитом дуелі, і дуже хочеться, щоб саме він вийшов на Василя Ломаченка. Лопес неодноразово ображав Ломаченка і кидав йому виклики на дуель. Українець відзначав, що змусить Лопеса відповісти за кожне слово. Це буде грандіозний бій. І єдиною до нього перешкодою є африканець на ім'я Річард Коммі. Молодий і технічний Теофімо Лопес повинен впоратися з цією перешкодою, але бій буде непростим. Припустимо, що поєдинок триватиме всі 12 раундів, а судді віддадуть перевагу американцю.
 
Рекомендована ставка – перемога Теофімо Лопеса за очками.
 
Файткард боксерського вечора в Нью-Йорку
 
Річард Коммі (Гана, 29–2) – Теофімо Лопес (США, 14–0)
Теренс Кроуфорд (США, 25–0) – Егідіюс Каваляускас (Литва, 21–0–1)
Джордж Камбосос (Австралія, 17–0) – Мікі Бей (США, 23–2–1)
Хосе Варгас (США, 15–1) – Ноель Мерфі (Ірландія, 14–1–1)
Майкл Конлан (Ірландія, 12–0) – Володимир Нікітін (Росія, 3–0)
Едгар Берланга (США, 12–0) – Сезар Нуньєс (Іспанія, 16–1–1)
Джуліан Родрігес (США, 18–0) – Мануель Мендес (США, 16–6–3)

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі
Футбол | 25 квітня 2024, 02:15 2
Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі

Віталій отримав неприємну травму у матчі «Евертон» – «Ліверпуль»

Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі
Бокс | 23 квітня 2024, 16:07 0
Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі

18 травня Олександр у будь-якому разі проведе чемпіонський поєдинок

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.