Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 грудня 2019, 09:39
11393
12

Шахтар хоче продати Тайсона за 20-25 мільйонів євро

Принаймні, про це повідомляють бразильські ЗМІ...

| Оновлено 13 грудня 2019, 09:39
11393
12
Шахтар хоче продати Тайсона за 20-25 мільйонів євро
ФК Шахтар. Тайсон
Керівництво «Шахтаря» готове розглянути варіанти з продажу капітана команди Тайсона, стверджує бразильська редакція порталу Goal.com.
 
За даними джерела, футболіст попросив босів «гірників» відпустити його на батьківщину ще після расистського скандалу на матчі з «Динамо». Але з часом ситуація тільки погіршилася. Після вчорашнього поєдинку Ліги чемпіонів проти «Аталанти» (0:3) опорний півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко досить однозначним натяком дав зрозуміти, що не всі гравці команди готові на максимум можливостей віддаватися за клуб. Зокрема, Степаненко сказав, що «деякі отримують жовту картку і не їдуть на гру з «Зорею», недвозначно давши зрозуміти, про кого йде мова.
 
Тайсон не затримався зі своєю відповіддю, але, як повідомляє джерело, позицію Степаненка підтримує керівництво «Шахтаря» і більшість членів команди.
 
З цієї причини Тайсон ще більш рішуче націлений залишити клуб в зимове трансферне вікно, аж до того, щоб на рік поїхати в один з бразильських клубів в оренду.
 
Відзначається, що керівництво «Шахтаря» зацікавлене у продажу Тайсона, але хоче виручити від угоди 20-25 мільйонів євро.
 
На даний момент на Тайсона претендують відразу три клуби з Бразилії - «Корінтіанс», «Інтернасьонал» та «Палмейрас», однак малоймовірно, що будь-хто з них буде готовий заплатити за 31-річного футболіста таку суму, як бажає «Шахтар».
 
Нагадаємо, минулого літа на Тайсона активно претендував «Мілан», який був готовий заплатити 20 мільйонів євро, але боси «гірників» відмовилися, бажаючи отримати на 10 мільйонів більше.
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Жарчинський
для розвитку команди потрібно позбутися "тайсонозалежності". продавати!!!
dudigo78
20 млн. за 31 річного гравця? такі гроші бездумно можуть лише китайці викинути. У Європі за такого досить вікового гравця і далеко не зірку за їхніми мірками ніхто таких грошей не дасть. Максимум це 10-12 млн.
Robert Monroe
Судя по ценнику, не хочет продать)
Kevko
Продавать, и не затягивать этот процесс
Geniyfootball1985
Даже за 10-15 надо продавать, через 1-2 года ничего с него клуб не заработает!
Леонід Леонідович
Как то тупо 20-25, почему не 20-27 или 22-28, есть цена 25 а от нее и скибочку лямов 10..
Владислав Антонов
Эх, надо было его летом продавать. Молодые бразилы уже ничем не хуже постаревших Тайсона и Марлоса. Спасибо ветеранам за все, но пора отходить на вторые роли.
Evgene Boykinyuk
вам лишь бы всех продать и остаться как динамо на своих украинцах