Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
35183
144

Динамо – Лугано. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Або пан, або пропав

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
35183
144
Динамо – Лугано. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Динамо Київ
У четвер, 12 грудня, свій останній матч на груповому етапі Ліги Європи проведуть київське «Динамо» та швейцарський «Лугано». Цей поєдинок стане вирішальним для подальшої єврокубкової долі «біло-синіх». Киян влаштує тільки перемога, для гарантованого виходу в 1/16 фіналу необхідна перемога з різницею у два м’ячі або більше. Тут, як каже народна мудрість, «або пан, або пропав», іншого не дано
 
Суперник української команди – «Лугано» вже втратило будь-які шанси на вихід в плей-оф, тож гра для швейцарців не матиме турнірного значення, вони все одно фінішують на четвертій сходинці.
 
Останні результати виступів «біло-синіх» в цьому році – своєрідні гойдалки: яскрава перемога змінюється прикрою поразкою. Почалися ці «гойдання» з поєдинку в Харкові проти «Шахтаря» (0:1), який завершився мінімальною поразкою киян. Далі була перемога над «Маріуполем» (3:0), а слідом драматична поразка в Мальме (3:4). Реабілітувались кияни у грі з «Олімпіком» (3:1), а потім знову поступились у принциповому поєдинку проти «Зорі» (1:2). 
 
Що ж, за законом «гойдалки» наступною має бути перемога. Але якщо серйозно, то киянам необхідно проявити свої найкращі якості у грі проти «б'янконері», адже наразі це найважливіша гра сезону. Напередодні поєдинку на НСК «Олімпійський» насторожує недисциплінованість окремих досвідчених футболістів, через помилки яких нанівець сходять старання всієї команди
 
Так було в Мальме з вилученням капітана Сидорчука, те ж саме відбулося у грі з луганською «Зорею», коли центрбек Кадар на початку другого тайму залишив свою команду в меншості. Тож у матчі з «Лугано» кияни мають бути холоднокровними та дисциплінованими, щоб не наступати на ті ж самі граблі. А це вже завдання тренерського штабу Олексія Михайличенка – налаштувати футболістів на відповідальну гру.
 
«Лугано» після поразки в 5-му турі Ліги Європи від «Копенгагену» (0:1) зіграв два поєдинки в національній першості. Команда спочатку обіграла «Серветт» з рахунком 1:0, а потім на виїзді зіграла внічию з «Ксамаксом» (1:1). Нині команда Мауріціо Якобаччі займає шосту сходинку в чемпіонаті Швейцарії, демонструючи досить посередні результати.
 
Кадрова ситуація напередодні матчу в Києві непроста для обох команд. У «біло-синіх» через дискваліфікацію пропускають поєдинок центральний півзахисник Сергій Сидорчук, вінгер Беньямін Вербіч та центрбек Артем Шабанов. Залікував травму Денис Попов, тож скоріше за все саме він складе пару Тамашу Кадару. Має шанс вийти з перших хвилин матчу і Віталій Миколенко, травма якого виявилась не такою серйозною, він вже тренується в загальній групі.
 
У швейцарців велика кількість футболістів знаходяться в лазареті, а через перебір жовтих карток пропустить матч в Києві бразильський нападник Карліньос. Тож велика ймовірність, що на поле «Олімпійського» вийде напіврезервний склад «Лугано».
 
Гра першого кола між суперниками завершилася несподіваною безгольовою нічиєю, яка тоді сприймалась як великий подарунок для швейцарців.
 
Безперечним фаворитом майбутнього поєдинку є українська команда. Навіть попри відсутність деяких гравців, перевага в майстерності та досвіді на боці киян. Залишилося тільки цю перевагу на папері втілити в життя, та досягти такого бажаного результату. 
 
Орієнтовні склади:
 
«Динамо»: Бойко – Миколенко, Кадар, Попов, Кендзьора, Шепелєв, Буяльський, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Бесєдін.
 
«Лугано»: Бауманн – Обексер, Дапрела, Кечкеш, Яо, Кустодіо, Ковіло, Вечей, Араторе, Лаванши, Холендер.
12 грудня, четвер
 
«Динамо» – «Лугано»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДИНАМО — ЛУГАНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Аліяр Агаєв (Азербайджан)
Прогноз Sport.ua — 2:0

Опитування

Голосів 261
Спрогнозуйте результат матчу 6-го туру Ліги Європи між Динамо і Лугано, який пройде 12 грудня в Києві.

Велика перемога Динамо

85 голосів 32.57 %

Мінімальна перемога Динамо

100 голосів 38.31 %

Нічия

37 голосів 14.18 %

Мінімальна перемога Лугано

26 голосів 9.96 %

Велика перемога Лугано

13 голосів 4.98 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 144
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
svyitovets
хотелось бы громкой победы, но как подсказывают последние игры в первые 10 минут мы пропустим, потом героически побежим забивать - пропустим второй и в лучшем случае сыграем вничью. Потом нелепые оправдания тренера, молчание игроков, и в последней игре чемпионата Десна одержит победу. Потом случится ЧУДО, и Суркис пригласит Карло Анчелотти.
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mr.Value
Кэф на победу Динамо 1.2, но абсолютно нет уверенности в том, что эта команда сможет победить. Вот до чего Игорёк довёл команду назначая физруков с динамовскими сердцами.
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
coba777
Оце часи настали,ми хвилюємося за домашній матч з лугано. Скоро будемо переживати, щоб Динамо в першу шістку потрапляло. Це якесь ДНО.
an52
Не вірю у перемогу Динамо. Скоріше буде нічия, хоча програш від Лугано не здивує
Slevin
Динамо, конечно фаворит, но даже победа над Лугано не будет успехом.
В такой группе "выйти на тоненького" - уже оценка "удовлетворительно", а не "хорошо" или "отлично".
Да и в чемпионате 4-е место - смотрится печально.
D.Lanskoy
Последние игры Динамо - это, конечно, дно, но все же есть надежда, что это дно было заложено бездарным тренерским процессом и сборами летом при Хацкевиче. Я еще раз повторю: никогда не помню, чтобы после сборов (!) было столько травмированных игроков! И видно, что они сейчас физически не тянут в концовках таймов. Поэтому я бы желал победы над Лугано и зимних сборов, которые бы провел именно Михайличенко. Все равно этот сезон уже практически провальный для чемпионата, так пусть себя хоть весной покажут в еврокубках. Ну а облажаются и там - грустить по Михайличенко не буду, просто хочу окончательно убедиться весной, когда он уже полностью будет отвечать за результат и построенную игру. А так, если сейчас не пройдут Мальме, тренера могут сменить раньше, и тогда уже результатов ждать только уже летом в новом чемпионате. Конечно, если Динамо не пройдет Мальме, увольнение будет совершенно уместным.
George Abuladze
Вчера был один физрук, правда с Португалии, а сегодня второй, и результат может быть таким же печальным
mony65
самое что интересное и приятное может быть сегодня
-победа Динамо и два наших клуба в "евровесне"
-и не одного соссийского клуба там же
а "мышибратья" и их друзья тут слюной брызгали,что их типа чемпионат сильнее нашего,личный привет Ракицкому,как там еврокубки?))
ПОБЕДА ДИНАМО И НЕ ИНАЧЕ!
Eclipse
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Motakuji75
Вчера играли инвалиды,сегодня продолжение?) Или хоть Динамо, закончит на мажорной ноте год...
UKRAINE FAN
Лугано вообще случайны пассажир . Динамо сегодня выиграет . Но дальше как и шахтер скорее всего будет не сеяными!
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex Anatoliuov
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
solart1964
И что странно. Не все динамовские сердца подходят Игорю Михайловичу. Ни Калитвинцев, ни Максимов не попадают в зону сферу интересов. Видимо не только в динамовском сердце дело. Еще надо что бы делали то, что говорят безропотно))
Микола Унгурян
хочеться вірити що переможуть. Лише перемога потрібна, і віримо в перемогу і прохід ДК.
Shchebet
Динамо Киев на классе и спокойно должно обыграть Лугано.
Но если на поле будет Динамо Суркис... тогда с трудом сыграют вничью и да здравствует еврокубковая зима, потому как весной в еврокубках Динамо Суркис не пробьется.
Тем более что для Дина о Киев это была самая лёгкая группа из всех в этой Лиге Европы. А вот для Динамо Суркис третье место будет за счастье...
Грустно смотреть на сегодняшние экскрименты Динамо...
Говнячат Великий клуб не по-детски...
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил