Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 грудня 2019, 10:51
8869
8

Андрій ШЕВЧЕНКО: «У збірної України є брак кадрів. Це проблема»

Тренер збірної України розповів про нинішню ситуацію в команді

| Оновлено 09 грудня 2019, 10:51
8869
8
Андрій ШЕВЧЕНКО: «У збірної України є брак кадрів. Це проблема»
ffu.ua

В інтерв'ю програмі Профутбол тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про свою роботу з командою і вихід на Євро-2020.

Про похвалу за хорошу роботу: «Для мене найважливіше - реакція публіки на нашу гру, на результати. У Києві на вулиці або в супермаркеті буває впізнають і вітають. Це дуже приємно».

Про завдання: «Перша фаза - це потрапити на Євро. Ми виконали це. Це певний успіх в моїй кар'єрі. Я вважаю це успіхом. Друга фаза - вже Євро-2020. Зараз готуємося. У березні спробуємо зіграти з більш сильним суперником. Якщо Франція підтвердить, то це буде хороший тест. Буде цікаво подивитися на хлопців проти чемпіонів світу і перед Нідерландами. Я не бачу проблем в матчах проти грандів, якщо всі будуть здорові і в формі».

«Як приклад - матч з Португалією. Але головне - форма і здоров'я основних гравців. У нас для багатьох немає заміни. Цю проблему не вирішити, і будемо сподіватися, що всі підійдуть здоровими до Євро-2020. У нас є певна нестача кадрів. Якщо говорити про топ-збірні, то у них є 23-25 ​​гравців, які виступають на топ-рівні».

«В нас такого немає. Є кістяк команди. Але є обойма, з якої будемо вибирати 23-х», - сказав Шевченко.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Да уж к сожалению мы не Франция, Германия, или Нидерланды, равноценной замены нет, и чуть что будут играть бревна из Динамо
Руслан Сиренко
Давайте будем объективны, реально есть основа у команд всегда и мало у кого имеется возможность безболезненно ставить пол состава полноценных дублёров, так что не надо так заглядывать прям далеко. Не считая, например, лидеров как Зина и малина, остальных дубов наших в принципе можно взаимозаменить.
bzzzzz
а вопще нечему удивлятся, что у нас недостаток хороших футболистов.
Да и вопще, откуда в стране с низким уровнем жизни возьмется много кадров ?
Все начинается с того, что многие кто мечтает сать футболистом, банально не имеет средств и возможности для этого. Из-за этого в такой большой стране, как у нас, так мало хороших футболистов. Потом у нас в детских школах все по знакомству, по блату. Никто не будет долго рассматривать, есть у тебя талант или нет. Уровень чемпионата, тоже не способствует росту игроков, у нас почему-то не учат футболистов играть с мячем, только бороться.Та и сам менталитет тоже отыгрывает свою роль, получил ЗП, и все, уже и футбол не нужен.
turist86
Зараз у національній збірній є рівноцінна зміна на всіх позиціях, за винятком опорника Степаненка.
А якщо Шеві ще когось не вистачає - хай підключає чемпіонів світу Ю-20. Просто хлопцям треба давати шанс