Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 грудня 2019, 16:03
2383
1

Олексій БЄЛІК: «Матч з Аталантою - найважливіший для Шахтаря»

Екс-форвард «Шахтаря» - про поєдинок проти «Аталанти»

| Оновлено 10 грудня 2019, 16:03
2383
1
Олексій БЄЛІК: «Матч з Аталантою - найважливіший для Шахтаря»
ТК Футбол. Олексій Бєлік

Колишній форвард «Шахтаря» Олексій Бєлік поділився очікуваннями від матчу 6-го туру Ліги чемпіонів проти «Аталанти», який пройде 11 грудня (початок - 19:55 за Києвом).

- І для «Шахтаря», і для «Аталанти» прийдешній матч буде найважливішим у році. За рахунок чого гірники можуть перемогти?
- Так, це дійсно буде найважливіший матч для «Шахтаря». І в зв'язку з цим потрібно відзначити нічию в Манчестері. Це очко залишилися незмінними ситуацію з турнірної точки зору, але для морального стану команди мало величезне значення.

«Шахтар» провів хороший матч на виїзді без лідерів і зміг здобути нічию ні з будь-ким, а з «Манчестер Сіті». Думаю, що тактично з «Аталантою» буде така ж гра, як в Манчестері. «Шахтар» зможе перемогти «Аталанту» граючи в такий же футбол, як в Манчестері.

- Молоді гравці «Шахтаря» успішно замінили лідерів в матчі з «Манчестер Сіті». Чи можна чекати на Тете і Соломона в основі чи Каштру зробить ставку на досвід Марлоса і Тайсона?
- Думаю, що все ж Каштру зробить ставку на досвід і з перших хвилин ми побачимо Марлоса і Тайсона. Це важливі футболісти для команди. Але молоді гравці добре прогресують і теж отримають свій час в матчі. Упевнений, що на заміну вони точно вийдуть.

Я сподіваюся, що це не будуть заміни, щоб рятувати матч і виправляти ситуацію, а просто планова ротація в успішному матчі. Але Тете і Соломона ми побачимо.

- «Аталанті» потрібна тільки перемога, так що італійці напевно будуть атакувати з перших хвилин. Чи побудує «Шахтар» свою гру на контратаках чи спробує забрати ініціативу собі і диктувати «Аталанті» умови гри?
- Не думаю, що «Шахтар» гратиме тільки на контратаках. Команда звикла контролювати м'яч і володіти ініціативою, тим більше граючи у себе вдома. «Аталанта» буде тиснути, але «Шахтар» - досвідчена команда і зможе з цим тиском впоратися. У матчі побачимо, яку тактику обере «Шахтар».

- З огляду на статус матчу, чи можна чекати на стадіоні аншлаг?
- Так, звісно. «Шахтар» завжди збирає практично повний стадіон в Лізі чемпіонів. Це статусний матч і він повинен викликати інтерес у вболівальників. Гра повинна вийти гарна і думаю, що харківський уболівальник на матч прийде.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вест Хем – Байєр – 1:1. Зрівняли рахунок та встановили рекорд. Відео голів
Футбол | 19 квітня 2024, 04:23 0
Вест Хем – Байєр – 1:1. Зрівняли рахунок та встановили рекорд. Відео голів

Дивіться відеоогляд поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Белика "научили" давать интервью, жаль, он часто интересные давал вьюхи.