Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
4021
0

UFC on ESPN 7: файткард і прогнози головних боїв

Головний бій UFC on ESPN 7 у Вашингтоні обіцяє бути інтригуючим

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
4021
0
UFC on ESPN 7: файткард і прогнози головних боїв
twitter.com/ufc

У ніч проти неділі, 8 грудня за центральноєвропейським часом, у Вашингтоні на «Capital One Arena» пройде подія UFC on ESPN 7, і це буде лише другий турнір промоушену в американській столиці.

Алістер Оверім – Жоірзіньо Розенструйк

Кард озаглавить бій двох нокаутерів-важковаговиків Оверіма і Розенструйка. Останній отримав найбільший шанс у кар'єрі через трагічну ситуацію з падчеркою Волта Харріса, який спочатку повинен був битися тут з голландським «Руйнівником».

Колишній чемпіон K-1 і Strikeforce, а також справжня легенда Pride, Оверім повернувся на переможну ходу після того, як, здавалося, його кар'єрі як топ-бійця прийшов кінець через аперкот Франсіса Нганну та граунд-енд-паунд Кертиса Блейдса. Алістар спершу закрив програш, завдавши першої поразки в кар'єрі російському дебютантові UFC Сергію Павловичу, а потім побив його співвітчизника Олексія Олійника на очах у пітерських уболівальників. Обидва бійці з РФ були финишовані Алістаром чіткими нокаутами в першому раунді.

Розенструйк - уродженець Сурінаму з відмінним кікбоксинг-бекграундом, де його рекорд 76-8, 64 КО. За свою коротку кар'єру в ММА він встиг продемонструвати нокаутуючу потужність, що лякає, вигравши усі свої бої нокаутом, за винятком одного. В UFC у нього було три бої, в яких він фінішував Жуніора Альбіні, Аллена Краудера і всього місяць тому легенду - Андрія Орловського.

Прогноз на бій

Останніми роками Оверім діє в октагоні дуже обережно, йому треба чітко дотримуватися свого плану на бій, інакше його пошарпане підборіддя може не витримати ударів Розенструйка. Оскільки бій розрахований на п'ять раундів, навряд чи він пройде усю дистанцію. У Оверіма є досвід міксувати удари з тейкдаунами, якщо він зможе перевести суперника в партер, то там у нього буде явна перевага. Проте Розенструйку досить одного разу потужно влучити, щоб «вимкнути світло» ветеранові.

Перемога Розенструйка нокаутом в 1-му раунді

Марина Родрігес — Синтія Кальвільо

На жаль, в ко-мейн івенті нам не вдасться побачити апетитний поєдинок між Синтією Кальвільо та Клаудією Гадельєю, оскільки останній довелося покинути турнір через травму, але, на щастя, її замінить Марина Родрігес, яка не знає поразок.

Родрігес виглядає міцним проспектом мінімального дивізіону. Після свого дебюту в UFC, що завершився нічийним результатом з досвідченою Рандою Маркос, вона взяла гору над Джессікою Агілар і Тейшею Торрес.

Кальвільо також вважається перспективним бійцем з п'ятьма перемогами в UFC при одній поразці. Після єдиної поразки в кар'єрі, якої вона зазнала у бою проти екс-чемпіонки Карли Еспарси, Синтія була сильніша за Поліану Ботельо та Кортні Кейсі.

Прогноз на бій

Родрігес - велика дівчина для цього дивізіону, і вона дуже сильна в стійці зі своїм агресивним муай-тай. Проте, Кальвільо - жорсткий і технічний боксер, єдиною, хто її перевершив, була борець екстра-класу. Якщо вона зуміє поєднувати бокс і тейкдауни, то їй під силу виграти у бразилійки, якщо ні, то їй доведеться мати справу з «ударкою» більшої суперниці. У будь-якому разі, бій повинен вийти дуже близьким.

Перемога Кальвільо за очками

Стефан Струве – Бен Ротвелл

Також у мейн карді турніру ми побачимо ще одну пару великих хлопців: «Хмарочос» Струве зустрінеться з «Великим» Беном Ротвеллом.

Незважаючи на відмінні грепплерські навички, Струве ніколи не потрапляв до топ-обойми важкої ваги. Причиною тому є хворе серце і невміння використовувати свої велетенські розміри. Програвши послідовно Олександру Волкову, Андрію Орловському і Мачину Тибурі, Стефан у лютому перемагає здачею Маркуша Рожеріо де Ліму і оголошує про свій відхід. Але трохи розміркувавши, він передумує і підписує з UFC новий контракт, розрахований на шість боїв.

Ротвелл мав серію з чотирьох дострокових перемог, вигравши у Брендона Вери, Оверіма, Метта Мітріона і Джоша Барнетта, але в 2016 року вона була перервана Джуніором дос Сантосом. У 2017 році Бена спіймали на використанні допінгу і дискваліфікували на 2 роки. У березні 2019 року він повернувся, щоб програти Благою Іванову, а потім, через чотири місяці, Орловському. Таким чином, Ротвелл не знає смаку перемог майже п'ять років.

Прогноз на бій

Фізичний занепад Ротвелла може зробити його вразливим перед більш високим і мобільним голландцем, який, утримуючи супротивника на дистанції, може добитися перемоги рішенням за рахунок постійних міддл- і лоукіків. При цьому Струве не проти опинитися на полу, чого навряд чи захоче Ротвелл.

Перемога Струве за очками

Основний кард

Алістар Оверім – Жаїрзиньо Розенструйк

Марина Родрігес – Синтія Кальвільо

Стефан Струве – Бен Ротвелл

Аспен Ледд – Яна Куницькая

Коді Стаманн – Сун Ядун

Роб Фонт – Рікі Саймон

Попередній кард

Тіагу Алвес – Тім Минс

Біллі Куарантилло – Джейкоб Кілберн

Брайс Мітчелл – Метт Сейлс

Джо Солецькі – Метт Вімен

Ранній попередній кард

Вірна Яндироба – Меллорі Мартін

Махмуд Мурадов – Тревор Сміт

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.