Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
9706
0

Алістар Оверім – Жаірзіньо Розенструйк. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 7 відбудеться в ніч з 7 на 8 грудня у Вашингтоні

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:15
9706
0
Алістар Оверім – Жаірзіньо Розенструйк. Прогноз і анонс на бій
Турнір UFC on ESPN 7 відбудеться в ніч з 7 на 8 грудня у Вашингтоні. У головному бою вечора зустрінуться топові важковаговики Алістар Оверім (45-17) і сурінамець Жаірзіньо Розенструйк (9-0). Головний бій розпочнеться 8 грудня не раніше 05.00 за Києвом.
 
Жива легенда змішаних єдиноборств, Алістар Оверім продовжує погоню за титулом. 39-річний боєць, здається, цілу вічність займається єдиноборствами. Тільки в ММА він провів більше 60-ти поєдинків. За свою довгу кар'єру він був чемпіоном Strikeforce, DREAM, Гран-прі K-1. Але заволодіти титулом UFC він так і не зміг. Відзначимо, що чемпіонський бій Оверім провів лише раз, в 2016-му році програвши нокаутом Стіпе Міочічу. Після цього він чергував невеликі серії перемог з поразками. Поступившись Франсісу Нганну і Кертісу Блейдсу, Алістар впевнено переміг Сергія Павловича і Олексія Олійника.
 
 
Зараз голландцеві знову надали перспективного важковаговика - Розенструйка. Але навіть перемога над ним не виведе його в статус першочергового претендента. Спочатку Міочіч і Корм'є проведуть третій бій, наступний у черзі Нганну. Тому Алістарові потрібно перемагати і проводити ще один рейтинговий бій. Сам Оверім вже заговорив про те, що незабаром може завершити кар'єру, але перед цим він все ж хоче завоювати титул.
 
31-річний Жаірзіньо Розенструйк увірвався в рейтинги важкого дивізіону UFC цього року. У 2019-му сурінамець перейшов до найсильнішого промоушену світу і провів уже три поєдинки. Розенструйк здобув три впевнені перемоги над відомими бійцями промоушена Жуніором Альбіні (14-6), Алленом Краудером (10-4). А другого листопада нокаутував колишнього чемпіона Андрія Орловського (28-19). Перемога над білорусом вивела Розенструйка на 14-е місце в рейтингу важкої ваги. У разі успіху в бою з Оверімом сурінамець може увійти в топ-5 або підібратися до цього місця.
 
Прогноз на бій
 
Любителів яскравих поєдинків важковаговиків-нокаутерів повинна привабити ця зустріч. Оверім і Розенструйк мають за плечима успішні кар'єри в кікбоксингу. Обидва бійці частіше нокаутують своїх опонентів. Оверім крім того, що часто перемагає нокаутом, але і сам програє достроково. З роками про міцність підборіддя Алістара говорять все частіше. Оверім може потужно пробити, але тримати удар він вже не в змозі. Всі поразки Оверіма в UFC - дострокові, серед них нищівний нокаут від Нганну у 2017-му році. Розенструйк не знає гіркоти поразок, але в кікбоксингу він програвав. У UFC він не зустрічався з суперниками такого класу, як Оверім. Удар Алістара ще може потрясти опонента. За всіма параметрами, не варто очікувати, що бій триватиме всю дистанцію. Можемо очікувати, що хтось із бійців нокаутує суперника не пізніше другого раунду.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Розенструйка.
 
Основний кард:
Алістар Оверім - Жаірзіньо Розенструйк
Марина Родрігес - Синтія Калвільо
Стефан Штруве - Бен Ротвелл
Яна Куницька - Аспен Ледд
Коді Стаманн - Ядон Сон
 
Попередній кард:
Роб Фонт - Ріккі Саймон
Тіаго Алвес - Тім Мінс
Біллі Кварантілло - Джейкоб Кілборн
Брюс Мітчелл - Метт Сейлс
Джо Солецкі - Метт Віман
Меллорі Мартін - Вірна Яндіроба
Махмуд Мурадов - Тревор Сміт
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 40
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення
Футбол | 24 квітня 2024, 16:37 46
Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення

Клуби УПЛ таки зіграють у Дніпрі, а от молодіжки зустрінуться у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.