Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 06 грудня 2019, 18:47
7835
9

Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Українські біатлоністки занадто мало тренуються»

Тренер Юлії Джими - про невдачі українських біатлоністок

| Оновлено 06 грудня 2019, 18:47
7835
9
Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Українські біатлоністки занадто мало тренуються»
xSport. Урош Велепец

Колишній головний тренер жіночої збірної України, а нині особистий тренер Юлії Джими Урош Велепець вважає, що причиною падіння рівня результатів збірної України є недостатні тренувальні навантаження:

- Володимир Бринзак озвучив версію, що в минулому сезоні Юля перебрала з навантаженнями, тренуючись з чоловічою збірною Словенії. Як ви вважаєте, в чому причина такого невиразного сезону?
- Не можу погодитися зі словами Володимира Михайловича. Думаю, що всі біатлоністки в Україні дуже мало тренуються, тому вони не можуть ходом конкурувати зі спортсменками з Норвегії, Німеччини. Я складав програму, ми нормально з нею працювали.

Джима виграла стартову гонку в минулому сезоні, а говорять, що вона перетренувалися? Це дурниці, так може сказати людина, яка не розуміє всю специфіку. Просто вона серйозно захворіла, а про це ніхто не говорив. А як ти будеш хворим бігти і показувати результат? Джима здатна перетравлювати ще більше навантажень.

Лєна Підгрушна в олімпійському сезоні зробила 370 годин тренувань, і думала, що буде бігти як Кайса Макаряйнен. Тоді як норвезькі лижниці тренуються по 800 годин, а якщо ти робиш вполовину менше, то як ти зможеш бігти на їхньому рівні?

Раніше Джима розповіла про зіткнення з французькою біатлоністкою.

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Купцов
Все по делу..Как тренируемся, такой результат и получаем..ну и плюс финансирование, конечно...собственные трассы и т.д.. все это дает отпечаток на результат. Но даже при всем при этом наши девочки, на самом деле, прыгают выше головы, я считаю (вы не думайте, что ТОП-20-30 это мало в биатлоне).
Mister Ю
Хоч один професійний адекватний коментар і укір всім цим факультативникам...
Молодець дядько! Продовжуй тренування Юлії та хай цього сезону обходять вас всі негаразди!
УДАЧІ вам!
palyvoda2006
Дякуєм, Урош за викриття помилок українських біатлоністок перед українськими уболівальниками. Тепер усе стає зрозуміло!
vizuals
Цей Пипець щось занадто розкудахтався пысля перемоги Джими. Краще б поговорив б про минулий сезон, як він і Джима багато тренувалися)))
sarra2008
От цікаво і як це вони до нього чемпіонками миру та ОІ ставали? І таж Олена на останньому колі всіх виносила?
Александр Шевченко
Особенно со спортсменками сборной Германии)) Там уже вся сборная состоит из одних черепах, за исключением бывшей лыжницы Херманн, и то которая уже ногами умудряется проигрывать колобку Вирер, с короткими ногами и кривой техникой, которую та же Херманн в эстафетах два года подря насиловала, по 25 секунд за круг съедалала, а сейчас, этот итальянский колобок уже выносит ногами Херманн. Хорошо так в Германии тренируют, что лыжница проигрывает ходом биатлонистке с кривой техникой. В Германии, как раз таки всем сейчас пофиг на тренировки и уж кого, а Германию сейчас ставить в пример нельзя. Там полный провал, как с тренерами, так и со спортсменами. Посмотрите на ход немецких спортсменок, ни чуть не лучше нашего. И если кого сейчас ставить в пример, так это Францию. Уж, не знаю, что они там такого нашли уникального, что за методики, что за смазку применяют, но сейчас - Франция - номер одни в мировом биатлоне, и никакая Германия, ни Норвегия сейчас им не конкурент. Сейчас такой период в биатлоне, что Германия уже крепкий середняк, уровня Украины.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил