Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
4209
1

Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Запекла битва претендентів на місце у чільній шістці УПЛ

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
4209
1
Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро 1
В суботу, 7-го грудня, «Колос» в останньому домашньому матчі в цьому році зіграє проти «Дніпра-1». Суперники розташувалися поруч у турнірній таблиці, де їх розділяє лише одне очко. А це означає, що на нас чекає запекла битва за шість балів. Успіх в цьому матчі, за певних обставин, дозволить переможцю посісти місце в чільній шістці.
 
Гра між «старими знайомими» по Першій лізі має показати, хто з новачків наразі сильніший в УПЛ. Ще один підтекст цього поєдинку – суперництво двох молодих тренерів, колишніх одноклубників Руслана Костишина і Дмитра Михайленка.
 
У минулому турі ковалівці на виїзді поступилися полтавській «Ворсклі» (0:1). Підопічні Руслана Костишина показали гарний футбол, але долю матчу вирішив пенальті, який поставив арбітр за гру рукою захисника Олександра Чорноморця. Очевидно, що «Колосу» не вистачає досвіду гри в елітному дивізіоні, і це позначається на результатах команди. В цьому році залишилось провести два поєдинки, і завдання для команди – набрати максимум очок, щоб впевнено почуватися навесні. Нині ковалівці реально претендують на шосту сходинку турнірної таблиці, і якщо за підсумком першого етапу чемпіонату команді вдасться її посісти, то це буде великим успіхом для новачка Прем’єр-ліги.
 
Що стосується суперника «Колоса», то дніпряни в минулому турі здобули свою першу, історичну гостьову перемогу на рівні елітного дивізіону. Нарешті, для «Дніпра-1» завершилася «чорна смуга» у виступах, і ось вже три матчі поспіль команда йде без поразок. Ця серія дала змогу дніпрянам відштовхнутись від дна турнірної таблиці, і наразі вони складають тріо команд разом з «Маріуполем» та «Олімпіком», які мають по 18 очок. Саме хтось із цих колективів (або «Колос») отримає шосту путівку в еліт-раунд за підсумком 22-х турів УПЛ. Тому поєдинки між цими командами мають особливе значення, боротьба між такими командами, як відомо, є найгострішою.
 
Кадрова ситуація напередодні гри наступна: у господарів поза грою дискваліфікований опорний півзахисник Євген Задоя, також за умовами орендної умови не зіграє нападник Олег Кожушко. Дніпрянам через травму вже не допоможе в цьому році захисник Олександр Сафронов.
 
Гра першого кола у Дніпрі завершилась перемогою підопічних Дмитра Михайленка з рахунком 2:1, тож у команди з Ковалівки є додатковий стимул поквитатись за ту поразку.
 
Орієнтовні склади:
 
«Колос»: Волинець – Чорноморець, Гавриш, Максименко, Зозуля, Смирний, Оріховський, Мілько, Нехтій, Вільхамссон, Лисенко.
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Шаповал, Логінов, Гуйє, Лопирьонок, Кравченко, Сніжко, Когут, Коркішко, Булеца, Супряга.
7 грудня, субота
 
«Колос» – «Дніпро-1»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС  ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»
Футбол | 25 квітня 2024, 07:49 4
Президент ПСЖ – Барселоні: «Коли вже відмовитеся від тупої ідеї Суперліги?»

Аль-Хелаїфі впевнений, що Суперліги не буде

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
14sergey1953
Днепр победит!