Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2019, 21:24
1528
0

Олександр КАРАВАЄВ: «Мотивація є завжди. Матчів ще багато»

Футболіст «Динамо» поділився очікуваннями від зустрічі з «Зорею»

| Оновлено 05 грудня 2019, 21:24
1528
0
Олександр КАРАВАЄВ: «Мотивація є завжди. Матчів ще багато»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв

Півзахисник «Динамо» Олександр Караваєв, який багато років виступав в «Зорі», розповів про принциповість майбутнього протистояння з луганчанами і очікування від поєдинку.

- «Зоря» - особливе для тебе протистояння?
- Звичайно. Це команда, де я провів п'ять років. Особливі спогади та емоції. Готуємося, як до звичайної гри. Розуміємо, що це сильний суперник, оскільки вони демонструють хороший футбол. Змінився тренер і заграли зовсім по-іншому.

- Зараз «Зоря» вирізняється своєю тактичною схемою...
- Так, хлопці тактично підковані. Вони зовсім по-іншому грають, ніж раніше. В основному, багато пасів у центрі поля, вертикальні передачі, добре розкривають зони. Плюс сильні фланги. Ми все це розберемо і будемо знати, як грати проти них. Ось є два дні ще, будемо вивчати. Самі усвідомлюємо, що за суперник. Плюс тренери нам розповідають, є теоретичні заняття.

- У першому колі «Динамо» вигравало 2:0, але зіграли внічию. Раніше бував рахунок і 4:4...
- Тим і цікавіший футбол, коли є суперник, який десь не поступається і перевершує. Коли хтось комусь, як клубок у горлі, протистоїть. Такі футболи, такий матч дуже цікавий, оскільки обидві команди демонструють яскравий футбол і це добре для глядача. Гадаю, буде відмінний футбол і всі цим насолодяться.

- Досить великий відрив від «Шахтаря». Футболістам потрібна мотивація, щоб грати саме в чемпіонаті, а не в Кубку або єврокубку?
- Мотивація є завжди. Матчів ще багато. Насамперед ми дивимося на свою гру, а що попереду - побачимо. Звичайно, мотивація є, прагнемо вигравати кожен матч і не дивитися, що у нас за спиною.

- Гра відбудеться з глядачами. Що скажеш уболівальникам?
- Це супер, що будуть уболівальники! Адже це завжди додатковий заряд емоцій і стимул. Хочу лише сказати спасибі, що вони приходять нас підтримувати, навіть коли холодно на вулиці.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.