Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 травня 2020, 13:55
4388
4

Ярмоленко не зміг допомогти Вест Гему відвернути поразку від Вулверхемптона

Колектив Мануеля Пеллегріні не зміг видати другий емоційний матч поспіль

| Оновлено 31 травня 2020, 13:55
4388
4
Ярмоленко не зміг допомогти Вест Гему відвернути поразку від Вулверхемптона
twitter.com/WestHam
Девід Мартін залишиться в рамці воріт – з таким повідомленням вийшов до журналістів на передматчеву прес-конференцию перед виїзною грою п'ятнадцятого туру проти «Вулвергемптона» головний тренер лондонського «Вест Гема» Мануель Пеллегріні. «Залізні» несподівано зуміли здобути перемогу в лондонському дербі в рамках попереднього футбольного уїк-енду проти «Челсі» (1:0), хоча ще за тиждень до цього протистояння нічого не змогли вдіяти з ще однією командою зі столиці Англії – «Тоттенхемом» (2:3).
 
Такий результат, а також щільність в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги дозволили «молотобійцям» дещо віддалитися від зони вильоту, до якої «Вест Гем» великими кроками наближався в умовах відсутності перемог від кінця вересня 2019-го року. Однак гра на полі стадіона «Молінью» не віщувала стати легкою прогулянкою для підопічних Пеллегріні. Скажімо прямо – поодиноким командам вдається покинути «лігво вовків» з повним набором очок, а останнім клубом в матчах АПЛ з таким досягненням став той-таки лондонський «Челсі» (5:2).
 
Гравці «Вулвз» виявилися негостинними й по відношенню до свого суперника за звітньою зустріччу. «Вест Гем» потрапив під серйозний пресинг, а активні фланги в особі Діогу Жоти і Адама Траоре відразу ж почали шукати можливість подачі на голову Раулю Хіменесу, який продовжує утримувати реноме головної атакуючої сили «Вулвергемптона». Підопічним Нуну Ешпіріту Санту вдалося забити відносно швидкий гол в середині першого тайму. Класична подача з кутового на лівому фланзі у виконанні Жоау Моутіньо увінчалася серйозною помилкою Крессвелла під час вибору позиції у боротьбі корпусами проти габаритного Дендонкера. Номінальний півзахисник господарів, який у цій зустрічі грав, як один з центральних захисників, спокійно випередив опонента, встигнувши якісно пробити з носка під ліву штангу воріт Мартіна.
 
Цікавий підхід португальського фахівця до побудови гри своєї команди застав «Вест Гем» зненацька. Не знайшов що протиставити рваному темпі атак суперника Пеллегіріні, від чого рідкісні спроби «молотобійців» вийти на чужу половину не несли належної загрози воротам Патрісіу. Хіба що Форанлс міг обвідним ударом у правий верхній кут засмутити португальського голкіпера, проте Руї зумів в стрибку перевести загрозу на кутовий.
 
У другому таймі, замість Снодграсса, який отримав пошкодження в моменті зіткнення з Патрісіу в чужому штрафному, на поле вийшов українець Андрій Ярмоленко. На жаль, як і партнер по команді, основний півзахисник збірної України потрапив у безвихідну ситуацію з персональною опікою від Саісса, який в цьому матчі дав суперникам розкритися лише один раз – коли під удар Ярмоленка з правої половини штрафного зумів кинутися Коаді.
 
Заключне слово в поєдинку зуміли сказати господарі арени під час однієї зі своїх заключних атак. Жота скористався позиційною помилкою Бальбуени під час розіграшу м'яча «вовками» на лівому фланзі атаки, після чого віддав передачу в штрафну на Нету, який не тільки якісно підставив спину суперникам, а й ще і зумів віддати точний пас по удар для Патрика Кутроне, який знаходився неподалік. Менше двох хвилин знадобилося італійцеві для голу після своєї появи на заміну.
 
У наступному турі для «Вулвергемптона» підготовлено виїзне протистояння з «Брайтоном», а «Вест Гем» очікує чергове столичне дербі - вдома, проти «Арсеналу».

Англійська Прем’єр-ліга15-й тур.

Вулвергемптон  Вест Гем – 2:0

 Дендонкер, 23, Кутроне, 86

 Жота, 30 – Райс, 67, Крессвелл, 77

Вулвергемптон: Руї Патрісіу – Саісс, Коаді, Дендонкер – Хонні, Жоау Моутінью, Невеш, Доерті – Жота (Нету, 71), Хіменес (Кутроне, 84), Траоре (Беннетт, 89).

Вест Гем: Мартін – Крессвелл, Огбонна, Бальбуена, Фредерікс – Форналс, Райс, Нобл (Голланд, 71), Снодграсс (Ярмоленко, 62) – Андерсон – Алле (Айєті, 80).

Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)

Стадіон: «Молінью» (Вулвергемптон, Англія)

Удари (у площину): 13 (7) – 6 (3)
Кутові: 5 – 4
Оффсайди: 3 – 3.

ВУЛВЕРГЕМПТОН-ВЕСТ ХЕМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 4°C

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 20 квітня 2024, 16:30 0
Ворскла – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди знаходяться в середині таблиці, але ковалівський клуб ризикує опинитися нижче

Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією
Футбол | 20 квітня 2024, 00:43 1
Реал після гри з Ман Сіті підготував для Луніна контракт з важливою опцією

В українського воротаря наразі чинна угода до 2025 року

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
У Ярмоленко, как и у всей команды, проблемы. Андрей начинает оставлять впечатление доигрывающего ветерана
dynamo_DNO
А че заминусовали, в чем не прав?? Ярмолай мяч в центре поля принять не смог и из-за это гол пропустили, а минусуют меня! Желаю ему вернуться в дыку и так-же мяч обрабатывать))
Анатолий Власович
И опять получил самую низкую оценку.
dynamo_DNO
Мало того что не привел, так еще и второй гол полностью из-за этого буратины! Он может только с Карпатами и Николаевом феерить)