Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 грудня 2019, 22:01
4135
4

Ліверпуль — Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Клоппа може встановити рекорд в дербі

| Оновлено 04 грудня 2019, 22:01
4135
4
Ліверпуль — Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Sportimage
234-е мерсисайдське дербі шанувальники команд очікують з різними почуттями. «Евертон», який знаходиться всього в дух очках від зони вильоту, зрозуміло, хотів би поставити підніжку «заклятому сусідові». Але надто вже гарний нині «Ліверпуль».
 
«Червоні» впевнено лідирують у турнірній таблиці, до сих пір не програвали в чемпіонаті, а їх переможна серія налічує вже п'ять матчів. До того ж в 14-му турі, обігравши «Брайтон», команда повторила клубний рекорд. «Ліверпуль» не програє в чемпіонаті Англії протягом 31-й зустрічі. Така ж серія у «червоних» була з травня 1987-го по березень 1988-го. І саме в дербі підопічні Юргена Клоппа можуть встановити нове історичне досягнення!
 
Незважаючи на те, що в трьох останніх очних поєдинках команди в сумі забили тільки один м'яч, на цей раз вболівальники вправі розраховувати на більш видовищний поєдинок. І, зрозуміло, шанси перемогти набагато вище у «Ліверпуля». «Евертон» останній раз набирав очки на «Енфілді» два роки тому, в грудні 2017 го. А перемагав тут ще в минулому столітті: у вересні 1999-го. Тоді в матчі з трьома вилученнями була зафіксована мінімальна перемога «синьої» команди. Стосовно виграшів взагалі, то «Евертон» не може перемогти «Ліверпуль» з жовтня 2010-го. Тоді на «Гудісон Парку» він переміг з рахунком 2:0. Там же команди зустрічалися востаннє, в березні. І обійшлися без забитих м'ячів.
 
Останній матч на «Енфілді» відбувся рік тому, 2 грудня минулого року. І завдяки голу Орігі в компенсований час виграли. Всього ж в мерсисайдських дербі «Ліверпуль» святкував перемогу 93 рази, «Евертон» 66. Ще 74 поєдинки завершилися внічию.
 
Чим ще цікавий майбутній поєдинок? Не так давно після візиту на «Енфілд» був звільнений головний тренер «Манчестер Юнайтед» Жозе Моурінью. Тепер така ж загроза нависла над наставником «ірисок» Марку Сілвою. Але у того і так непроста ситуація: відразу кілька ключових гравців травмовані. Серед них - Андре Гомеш і Шеймус Коулмен, безумовно, основні виконавці. У Клоппа ситуація простіша: відбуває дискваліфікацію Аліссон Беккер, а без Жоеля Матіпа команда вже навчилася грати. Через травму не допоможе команді Фабіньо, але всі ці втрати не повинні позначитися на атакуючому потенціалі «Ліверпуля». До того ж ван Дейк з сімома голами - найрезультативніший захисник АПЛ в нинішньому сезоні. А Александер-Арнольд лідирує в лізі за кількістю гольових передач (14).
 
Тож ризикнемо спрогнозувати: «червоні» в результаті виграють. І пару м'ячів вони повинні забивати.
 
Орієнтовні склади:
 
«Ліверпуль»: Адріан - Александер-Арнольд, ван Дейк, Ловрен, Робертсон - Мілнер, Хендерсон, Вейналдум - Салах, Фірміно, Мане.
«Евертон»: Пікфорд - Холгейт, Міна, Кін - Сідібе, Девіс, Сігурдссон, Дінь - Івобі, Калверт-Левін, Рішарлісон.

4 грудня, середа
 
«Ліверпуль» — «Евертон»
Арбітр: Майк Дін (Хесволл, Англія)
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 22:15
Телетрансляція: Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol55
Хорошо,что есть розрыв у тайм в начале игор,2й тайм можно тоже посмотреть.
VVV
Щось мені підказує,що сьогодні Ліверпуль втратить очки
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
yuriy_kent
Два подарочек от Ловрена в первом тайме.