Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 грудня 2019, 22:40
11976
38

СУРКІС: «Влітку фундамент фізичної готовності Динамо був порушений»

Президент столичного клубу вважає, що команда не може грати без спадів

| Оновлено 03 грудня 2019, 22:40
11976
38
СУРКІС: «Влітку фундамент фізичної готовності Динамо був порушений»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс
Президент «Динамо» Ігор Суркіс назвав причини поразки київського клубу в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи від «Мальме» (3:4).
 
- Зараз у хлопців буде два дні вихідних, відпочинуть. Фундамент фізичної готовності влітку, впевнений, був порушений. Заздалегідь знаємо, що граємо через два дні на третій основний осінній цикл. Команда грала фрагментами.
 
Припустимо, у другому таймі з «Мальме» команда була явно втомленою. Не могла робити те, що вона могла. У першому таймі показала, що вона може, а в другому - зупинилася. У мене пояснень цьому немає.
 
Виграли у «Олімпіка», тиждень підготовки, потім знову граємо через три дні на четвертий і через два на третій. Команда буде відпочивати. Сподіваюся, взимку буде закладена та функціональна готовність команди, яка дозволить протягом решти сезону демонструвати якісний футбол без цих ям.
 
- З «Мальме» була випадковість?
- Мені складно коментувати, це до тренерам, футболістам. Але показати чудову гру, давно не бачив таку гру в першому таймі, а в другому - провалити. Будь-який м'яч, який летів, влітав в наші ворота. Треба з цим змиритися, зробити висновки і йти далі, - сказав Суркіс.

 

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Михайлів розповів, чи справді він планує відродити ФК Львів
Футбол | 29 березня 2024, 14:53 1
Михайлів розповів, чи справді він планує відродити ФК Львів

Функціонер вважає, що рано про щось говорити

Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ
Футбол | 29 березня 2024, 11:38 7
Джерело: Баранка сьогодні покине УАФ

Контракт з італійцем закінчується і не буде продовжений

Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
Что-то там строили долго и нудно, закладывали-перезакладывали, к ЛЧ готовы были на чемпионство шли, а на деле там влет, там пролет, там оказывается вообще не пойми чем занимались.
Владислав Ткаченко
мозги у Цуркиса нарушены
Александр Науменко
"Допустим, надеюсь, у меня объяснений этому нет, надо с этим смириться". Фундамент футбольного клуба "Динамо Киев" нарушен с того момента , когда его президентом стал Суркис-младший.
Вячеслав Самойлов
У меня к ИМС появилось несколько вопросов:
1. А почему это он, президент ФК анализирует техническую, т.е. спортивную сторону развития команды? Это задача тренерского штаба, в крайнем случае - спортивного директора.
2. Почему новый тренер (Михайличенко) - тем более, что он и до вступления в должность находился в составе клуба - НЕ СМОГ использовать наработки и "летние заготовки" прежнего тренера? Может, он этого не умеет?
П.С. То, что сказано в заголовке - ЕСТЕСТВЕННО! Можно было о "нарушении" фундамента подготовки сказать даже не анализируя игру команды - так как готовил к сезону команду ОДИН тренер и тренерский штаб, а играет с командой бОльшую часть сезона - ДРУГОЙ, с другими подходами и методиками.
Geniyfootball1985
Не выход с такой сложной группы?надо смириться и идти дальше
kvlad200760
Надо с этим смириться, сделать выводы и идти дальше, – сказал Суркис.-ви і так вже дійшли до ручки!!! Коли ви вже все таки прийдете?
waw
динамо треба йти від нас все далі і далі
Руслан Сиренко
А что сурок скажет после зимних сборов если будет жо далее?
zhyr
Винні папєрєдніки
MaxUa
Не думаю, что с Мальме была проблема в физике. Во втором тайме команда не остановилась, а на некоторое время развалилась. Почему так это другой вопрос. Уже тенденция наметилась, что команде очень тяжело дается первый гол, а оборона нередко пропускает необязательные мячи. С Мальме играли на победу, а когда соперник сравнял как только начался второй тайм, возможно выбило из колеи осознание, что нужно идти вперед и вымучивать голы при том, что в обороне явные дыры. Опытная команда в такой ситуации может взять себя в руки, а у Динамо некоторые игроки распсиховались, что видимо косвенно подтверждает наличие так сказать не совсем высокого класса.
Ваня
і тут тишина, я так зрозумів ви тут лише аби язиком потріпати, сьогодні мене заділи три чоловіки;kvlad200760 який хоче поспорити, nomad - не знаю за кого вболіває, але явно ватан, і AdvocatusDei теж не знаю за кого вболіває, але образив мене за пост про Модріча