Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 04 грудня 2019, 23:58
3287
0

Українці обіграли збірну Хорватії в контрольному поєдинку

Команда Олександра Косенка розпочала підготовку до еліт-раунду відбору на чемпіонат світу

| Оновлено 04 грудня 2019, 23:58
3287
0
Українці обіграли збірну Хорватії в контрольному поєдинку
ffu.ua
Збірна України з футзалу провела контрольний поєдинок проти національної команди Хорватії. Матч відбувся в Черкасах в рамках підготовки до відбору на чемпіонат світу-2020.
 
Нагадаємо, підопічні Олександра Косенка на початку лютого посперечаються з Францією, Сербією і Іспанією за путівку на Мундіаль. А поки проводять спаринги.
 
Матч з хорватами наші почали дуже агресивно. Протягом стартових двох хвилин вони заробили три кутових. І третій корнер призвів до голу: подачу Шотурми замкнув Зварич - 1:0.
 
Після цього гра вирівнялася. Але кінцівку тайму знову активніше провели господарі. Ще один кутовий завершився подібним чином - цього разу в дотик точно пробив Білоцерківець. Але і 2:0 виявилося мало! Разуванов прийняв пас від своїх воріт біля воріт суперника, випередивши голкіпера, і з гострого кута примудрився пробити у площину - 3:0!
 
Другий тайм пройшов під диктовку хорватів. Однак наш голкіпер грав бездоганно. Та й воротар гостей не раз і не два виручав команду. А під завісу тайму хорвати випустили п'ятого польового гравця і зуміли розмочити рахунок - відзначився Матошевіч, який пробив з близької відстані. 3:1 - підсумкова перемога збірної України. Завтра команди проведуть ще один матч.
 
Товариський матч.
 
Україна - Хорватія – 3:1

 Михайло Зварич (2), Микола Білоцерківець (17), Володимир Разуванов (19) - Ведран Матошевіч (37).

 Михайло Зварич (9), Микола Микитюк (21) - Франко Еловчіч (22), Лука Періч (26).
 
Україна: Євген Іваняк, Кирило Ципун - Сергій Малишко, Михайло Зварич, Микола Білоцерківець, Володимир Разуванов, Петро Шотурма, Ігор Корсун, Олександр Педяш, Сергій Журба, Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Дмитро Сорокін, Олег Єрьомін.
 
Хорватія: Жарко Лукетін - Матей Хорват, Крістіан Постружін, Душко Мартінак, Лука Сутон, Тихомир Новак, Йосип Сутон, Степан Перішич, Йосип Юрліна, Крістіан Чеколь, Зоран Пріміч, Франко Еловчіч, Лука Періч, Ведран Матошевіч, Крістіан Грбеша.
 
Спорткомплекс «Будівельник» (Черкаси, Україна).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.