Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 01 грудня 2019, 19:12
2278
6

Дмитро ПІДРУЧНИЙ «Відчував на трасі біль в спині»

Український біатлоніст – про свій виступ в спринті

| Оновлено 01 грудня 2019, 19:12
2278
6
Дмитро ПІДРУЧНИЙ «Відчував на трасі біль в спині»
Український біатлон. Дмитро Підручний
Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 64-е місце в спринті на етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.
 
«Відчував себе, звичайно, не в найкращій кондиції, відчував на трасі біль в спині. На жаль, це завадило показати хороший час на лижні, стрільба тому також в деякій мірі не вдалася. На другому колі вже сильно почала боліти спина, а при стрільбі стоячи це заважало. Ще й потрапив в порив вітру - стріляв разом з Моравцем, на сусідніх установках і у нас однаково по три промахи», - сказав Підручний.
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Ключка
какого хера ты туда ехал? ныть что спина болит? сиди дома.. а вообще надо сменить тренера по физподготовке..еще не выступал а уже болен... то пидручный,то семенов .то пидгрушна-инвалидов понабирали и упариваете нам что все будет хорошо-нихера не бут пока будет брынзак и его команда-собрались и транжирят бюджет... один раз займут призовое место и носятся как с куклой...
svv72
Объясни причину появления боли в спине именно в начале первых стартов. Это бытовая травма, перегрузка на тренировках, ошибка тренеров, или что то другое?
svv72
Кстати Джиму мы тоже еще не видели. Предсезонье провела где то со своим бойфрендом чем они занимали ни кто ни где не сообщал. В Остерсунде у нее оказывается микро травма это как понимать разъясните я так подумал палец уколола ёлочной иголкой или что то другое?