Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2019, 18:20
4733
3

Дніпро-1 в гостях завдав поразки Львову

Дніпряни здобули першу виїзну перемогу в сезоні

| Оновлено 30 листопада 2019, 18:20
4733
3
Дніпро-1 в гостях завдав поразки Львову
Перед початком матчу команди розділяли всього чотири очки в турнірній таблиці. Тому в разі перемоги львів'ян вони б наблизилися до «Дніпра-1» на мінімальну відстань. А якби успіху досягли б гості, то підопічні Дмитра Михайленка могли відірватися від «Львова» на сім очок і на якийсь час відчути себе у відносній безпеці.
 
На самому початку гри суперники обмінялися гострими моментами. Спершу на 4-й хвилині Ренан забрав м'яч у Сергія Логінова та мало не втік один на один з Валерієм Юрчуком, але далеко відпустив від себе м'яч і воротар забрав його в руки. А за хвилину вже Сергій Булеца пробивав з середньої дистанції, проте Богдан Сарнавський опинився на місці.
 
До 15-ї хвилини на полі більше нічого цікавого не було, і тут дещо несподівано гості забили гол. Причому взяття воріт викликало неоднозначну реакцію з боку футболістів «Львова». Сталося ж ось що.
 
Гості отримали право на виконання штрафного удару. Сергій Булеца навісив м'яч у район лінії воротарського майданчика господарів поля. Захисники вибили, здавалося, м'яч подалі від воріт, але першим до нього встиг Дмитро Коркішко. Пробив він сильно з-за меж штрафного майданчика і після невеликого рикошету м'яч опинився в сітці воріт. Але вся справа в тому, що на шляху м'яча опинився партнер Коркішка Ігор Когут, який явно перебував в офсайді. Арбітр матчу киянин Іван Бондар, порадившись зі своїм асистентом, все ж прийняв рішення гол зарахувати.
 
Львів'яни могли відігратися вже на 17-й хвилині, коли після швидкої контратаки на ударній позиції прямо перед воротами «Дніпра-1» опинився Шина. Бив він в один дотик з близької відстані, але блискуче зіграв голкіпер гостей, який парирував цей удар і врятував свою команду від пропущеного м'яча.
 
На цьому можна завершити огляд першого тайму, так як до перерви подій на полі, які б заслуговували на увагу, практично не було. Єдине, що слід відзначити, так це те, що суперники діяли досить жорстко, а іноді і зовсім грубо по відношенню один до одного. Як результат, в самому кінці тайму Іван Бондар показав три жовтих картки гравцям обох команд.
 
Другий тайм також розпочався без моментів. Було багато боротьби, м'яч довго перебував між двома штрафними майданчиками, але до ударів по воротах справа практично не доходила. А потім, знову як і в першій половині зустрічі, після закінчення чверті години «Дніпро-1» забив гол. І знову гості досягли успіху після стандарту, а ще були сумніви щодо взяття воріт.
 
Цього разу дніпряни на 61-й хвилині розіграли кутовий з правого флангу. З першого разу м'яч було вибито, де його підхопив Олександр Сніжко. Пішла ще одна передача на лінію воротарського і Ігор Когут головою пробив-таки Богдана Сарнавського. Чи був Когут в положенні поза грою, чи ні відразу визначити було неможливо. Арбітр прийняв рішення і цей гол зарахувати. Так гості повели 0:2.
 
І хоча «Львову» треба було відіграватися, кілька небезпечних моментів виникло саме біля їхніх воріт, а не біля воріт дніпрян. Так, на 70-й хвилині Ігор Когут цілком міг оформити дубль в цьому матчі, коли після подачі кутового бив з близької відстані. Футболісту «Дніпра-1» в цьому епізоді абсолютно ніхто не заважав, але м'яч пролетів поруч зі штангою. На 82-й хвилині з передачі з правого флангу Олександра Назаренка, який вийшов на заміну, головою пробив по воротах з чудової позиції Сергій Булеца, однак і він в ціль не влучив. А вже у компенсованій час сам Назаренко міг відзначитися, але, вийшовши сам на сам з Богданом Сарнавським не зміг його переграти.
 
Ось, мабуть, і все про цей матч. «Дніпро-1» здобув свою першу перемогу на виїзді в нинішньому сезоні і за очками наздогнав у турнірній таблиці донецький «Олімпік». А «Львів» зазнав вже одинадцятий поразки в чемпіонаті і, як і раніше, продовжує боротьбу «за виживання».
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Українська Прем'єр-ліга. 16-й тур
 
«Львів» - «Дніпро-1» – 0:2

 Коркиішко (15). Когут (61).

 Приймак (42) - Супряга (43), Лопирьонок (45+2).
 
«Львів»: Сарнавський - Люлька, Борзенко, Братков, Татарка - Приймак (Богунов, 46), Мартан (Зубков, 72) - Педро, Шина, Пернамбуко (Велвес, 77) - Ренан.
 
«Дніпро-1»: Юрчук - Лопиренок, Гуйє, Логінов, Шаповал - Сніжко (Вакулко, 79), Кравченко - Коркішко, Когут (Чичиков, 85), Булеца - Супряга (Назаренко, 74).
 
Стадіон: «Україна» (Львів).
 
Арбітр: Іван Бондар (Київ).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Верес – Шахтар – 1:1. Доленосна обрізка Бондаря. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 27 вересня 2024, 21:25 10
Верес – Шахтар – 1:1. Доленосна обрізка Бондаря. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд матчу 8-го туру УПЛ 2024/25

Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?
Футбол | 28 вересня 2024, 15:55 0
Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruud
а по моему это ты бИдло, если позволяешь себе такие высказывания
Ruud
Днепр, ну войди в шестерку, пожалуйста...
Kevko
От Супряги пользы команде пока никакой.